Nailcare, Yves Rocher

Yves Rocher Cuticle Exfoliating Nail TreatmentYves Rocher Cuticle Exfoliating Nail Treatment

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Cuticle Exfoliating N.. Whut What?

Inderdaad, dit productje van Yves Rocher is een hele mond vol, maar toch een klein beetje een wondermiddeltje. Daarom stel ik’m graag aan jullie voor! In eenvoudige mensentaal, werkt dit handige productje als een peeling voor je nagels en je nagelriemen. Maar waar is dat goed voor, hoor ik je denken?

Heel wat mensen hebben last van droge of verharde nagelriemen. Nagelbijten, buiten werken, in contact komen met bepaalde chemicaliën of gewoon slechte nagel-genen hebben kunnen je nagels en nagelriemen serieus laten afzien. Mensen die voorgaande zaken dagdagelijks doen herken je dan ook aan velletjes rond hun nagels, of kleine kloofjes. Door ze regelmatig te gaan scrubben, wordt verharde of ‘dode’ stukjes vel weggepolijst en worden oneffenheden terug glad.
YR
Yves Rocher heeft voor deze noodlijdende mensen (en voor mij, een steeds-hervallende nagelbijter) een handig productje op de markt gebracht. De ‘Cuticle Exfoliating Nail Treatment’ werd door Yves Rocher speciaal samengesteld voor nagels en nagelriemen. Het is een soort peeling die, gecombineerd met de actie van de massage bij het aanbrengen, het uiterlijk van de nagels corrigeert.

Eindoordeel & gebruik
Het aanbrengen van de ‘lak’ verloopt in het begin wat stoef. Het is aan de ene kant erg vloeibaar, maar aan de andere kant ook vrij ruw. Het vergt dus wel wat oefening vooraleer je de perfecte handeling onder de knie hebt. Vaak gebruik je Het schuren op zich doet wat pijn, zeker als je last hebt van velletjes rond je nagelriemen, of als ze heel erg droog zijn.
Het resultaat mag er wel zijn! Je huid wordt inderdaad gepeeld, waardoor je minder last hebt van velletjes of droge huid rond je nagels. Na een week zijn mijn nagelriemen perfect genezen en gezond. Al gebruikte ik na het peelen wel telkens een nagelriem-olie van Herôme, waardoor de velletjes die weggescrubd werden sneller leken te genezen. Zoals ik al zei, een wondermiddeltje!

Super zalig productje, maar ik vind het jammer dat je ei zo na verplicht wordt om je handen erna goed te hydrateren. Een gewone handcrème volstaat helaas niet om je nagelriemen achteraf te hydrateren. Je moet dus in vele gevallen een specifieke verzorging voor je nagelriemen aanschaffen. Aan de andere kant, deze peeling koop je meestal enkel als je nagelriemen al wat extra verzorging nodig hebben, dus is een hydaterende crème/olie voor de nagelriemen zeker geen overbodige luxe.

Kenden jullie dit productje al, of kennen jullie een variant van deze peeling van Yves Rocher? Laat ons dan snel jouw mening hierover weten!

Groetjes,

Laura 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *