Winactie

WINACTIE: The Balm – How ’bout Them Apples

Vrijdag is ‘YAAY’-dag, en vandaag, sinds lang – I know, sorry .. – heb ik weer een héél leuk cadeautje te verloten op Essential Honesty. Volgende week zit ik in Rome, en door de rollercoaster van emoties de afgelopen week, heb ik de tijd, moed en inspiratie niet gehad om jullie te voorzien van goede, kwalitatieve artikels.

Daarom wil ik jullie deze week éxtra in de watten leggen!! En wat maakt een beauty-liefhebber blijer dan een leuk make-up product? Of zou ik zeggen, zes producten?

Winactie The Balm

Voor velen onder jullie zal het Amerikaanse merk ‘The Balm’ geen onbekende meer zijn. De ‘Cheeky’-verpakkingen toveren op iedereens gezicht wel een lachje, en dat is toch wel iets wat we de laatste weken – na weken van slecht nieuws – toch wel wat meer kunnen gebruiken, niet? Ik regelde voor jullie het ‘How ’bout Them Apples’-lip- & blushpaletje. Als dat geen leuk cadeautje is?

Wat kan je winnen?

In dit paletje – t.w.v. €34,95 – zitten maar liefst zes verschillende kleurtjes lip & cheek-creams verzameld, die elk op hun beurt zorgen voor gezonde blos. Elke kleurtint bevat een unieke, langhoudende finish!

New In Dr Hauschka

Hoe kan je winnen?

Meedoen is simpel en gebeurt via de de gebruikelijke Rafflecopter-app die je hieronder kan invullen. Hoe meer stappen je volbrengt, hoe meer kans je hebt om dit prachtige paletje in de wacht te slepen.

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot en met 15 april. De wedstrijd staat open voor lezeressen uit België & Nederland, en worden random gekozen via de Rafflecopter-app.

Héél veel succes!

Groetjes,

Laura

18 thoughts on “WINACTIE: The Balm – How ’bout Them Apples

  1. Wat een supertoffe winactie! Vooral de verpakking is al erg leuk, ik hou van zo’n vintage-look, dus ik doe heel graag mee!

  2. Wat lief dat je dit palette weggeeft! Het is dat ik weet dat ik dit palette doordat het cream producten zijn niet zo vaak zal gebruiken, maar anders had ik zeker mee gedaan. The Balm is zo’n tof merk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *