Unboxing, Winactie

WINACTIE: 2x Marc Inbane Giftsets

Als de natuur vanzelf niet wil meewerken, moet je ‘t een hand je helpen, nietwaar? In de zomer ben ik even bleek – of nee, misschien iets ‘roziger’ – als in de winter, dus een goede zelfbruiner is mijn beste vriend. Niet enkel in de zomer eigenlijk, maar eigenlijk heel het jaar door, ook tijdens de feestdagen!

Sinds enkele jaren ben ik trouwe gebruiker van Marc Inbane. Check maar eens mijn instagram-feed. Alle foto’s waar ik er mooi bruin uitzie, precies als of ik écht bruin geworden ben op vakantie? Geen filer, maar gewoon Marc Inbane. There. I Said it! Confession nation!

Marc Inbane

En, omdat het bijna Kerstmis is mag ik niet één, maar twee mensen blij maken met een mooie ‘sunkissed glow’. Want, van Marc Inbane, twee giftsets weggeven met daarin de award-winning Natural Tanning Spray en de elegante Powder Brush, waarmee je de spray mooi egaal over het gelaat kan aanbrengen.

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram!
  • Volg Marc Inbane op instagram!
  • Like de foto van de Marc Inbane Kit (klik hier)
  • Vertel mij op deze foto waarom je zou willen willen en tag twee van je vriendinnen!

Heb je geen instagram? Dan mag je hieronder vertellen waarom je zou willen winnen én deze post delen op een van je social media kanalen. De winactie loopt tot en met 21 november 2017. De twee winnaars krijgen per e-mail of via instagram persoonlijk bericht. Veel succes!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “WINACTIE: 2x Marc Inbane Giftsets

  1. Dat lijkt me zo fijn! Collega’s hebben deze ook een het ziet er zo goed uit. Ik heb lotion van kruidvat gebruikt, maar kan me voorstellen dat dit zoveel beter werkt. Ik heb het artikel gedeeld op Facebook, Sabrina wtw

  2. Ik heb al bij meerdere bloggers gezien dat deze set echt goed natuurlijk is. Ik ben redelijk terughoudend met zelfbruiner, maar gezien alle positieve verhalen zou ik de stap nu toch graag nemen. Ik vind de verpakking er ook zo mooi uitzien :).
    Ik heb geen IG, maar ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.
    Alvast een fijne kerst periode toegewenst voor jou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *