#100happydays

Week 5: #100happydays

Verdorie, wat was het een hectische week deze week. Ik ben énorm veel weggeweest en het was verdikke een drukke week op het werk. Gelukkig ben ik intussen helemaal into-the-#100happydayschallenge en was het voor mij echt geen opgave meer om een leuk moment online te zetten.

100week3

Ik heb ook gemerkt dat er intussen héél wat mensen zijn die de challenge zijn aangegaan! Ben jij één van deze durvers?? Laat dan even je instagram-link achter!

week31

Day 29: Grappen en grollen op het werk. Het niveau was weer op z’n best en toen één van m’n collega’s me uitdaagde om een ‘zotte sticker’ (een sticker met een belachelijke tekst op) te maken, nam ik dat wel héél letterlijk!

Day 30: Ik raakte EIN-DE-LIJK met mijn broer in de Kinepolis. Ik beloofde hem al een maand dat we naar de nieuwe Marvel-film Guardians of the Galaxy gingen kijken, en belofte maakt schuld. Wat een hilarische film! I AM GROOT!

week31

Day 31: Het was vrijdag de verjaardag van een collega, en dat moet gevierd worden! Frietjes van de frituur én een glas cava? Moet kunnen, dachten wij, dus deden we het gewoon!

Day 32: Zaterdag eerst werken geblazen, maar daarna dubbel en dik het weekend inzetten met een lekker ijsje. Oja, dat is m’n mama naast mij! En néééé, we lijken niet op elkaar.

week51

Day 33: Het weekend sloten m’n mama & ik af in Sluis, waar ik weer met een hele sh*tload aan beautyproducten naar huis ging. We genoten van een heerlijk terras, waar we mensen hebben gespot!

Day 34: Maandag was een blue-monday. Gelukkig is de kleine schurk daar altijd wanneer ik een beetje sip ben. Jaja, die Argon. ‘t Is m’n beste vriend!

week31

Day 35: Ik ging over de middag snel even lunchen met een goede vriendin die op een boogscheut van m’n werk woont. Het was erg gezellig! Binnenkort méér van dat!

Het was een vrij actieve week als ik er zo op terugkijk! Normaal gezien worden de volgende dagen wat rustiger, en dat zal de ‘Happy Challenge’ toch wel iets moeilijker maken dan normaal. Maar we gaan onverbid verder!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Week 5: #100happydays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *