Handbag, Personal, We Love Bags

New in: Handbag van ‘We love Bags’!

A Girl and her handbag: onafscheidelijk! Toen ik net in m’n pubertijd was lachte ik nog met elk meisje die met een oversized handtas de straat opkwam, maar toen ik bij het overlijden van mijn grootmoeder haar Delvaux handtas erfde, maakte ik in mijn hoofd een klik die mijn kijk op handtassen helemaal veranderde. Intussen heb ik al een enorme collectie vergaard (waaronder twee Delvaux-handtassen en één Louis Vuitton) en heb zowat elke size handtas liggen.

Tijdens het surfen belandde ik echter op ‘We love bags’ en voor ik het goed en wel wist had ik er eentje besteld! Benieuwd naar mijn aankoop?

P1010953

We love bags is een Belgische website die, hoe kan het ook anders, gespecialiseerd is in het verkopen van handtassen. Niet zo van die handtassen die je in iedere winkelstraat kan gaan kopen voor een appel en een ei, nee! Kwaliteitsvolle tassen, gaande van kunststof tot echte lederen exemplaren! En de prijs, die valt ook wel best mee! Misschien kan die look-a-like it-bag eindelijk van jou zijn.

P1010940

Ik koos voor een bruin-wit gestreept, zomers exemplaar, die net groot genoeg is om er m’n dagdagelijkse spullen in te gaan stoppen. Hoe groter mijn handtas immers wordt, hoe meer ik lijk mee te sleuren op een dag. Op de foto hieronder zie je hoe groot hij is!

bag

De tas heeft een magneetsluiting én een ritssluiting. Erg handig, want ik heb nogal de neiging om m’n tas niet te sluiten als er enkel een magneetsluiting is. Hier zijn deze echter louter esthetisch aangebracht, om de tas extra mooi te maken.

P1010944

P1010945

De binnenkant is praktisch ingedeeld. Een zakje voor m’n gsm (waar mijn iPhone inpast! Gebeurt niet vaak), eentje waar ik m’n beautytasje in kan stoppen en een klein handig zakje dat ik ga gebruiken om m’n handcrème en lipgloss in te stoppen! De binnenkant heeft alvast een leuk motiefje!

P1010947

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? Is het eentje dat jullie zelf zouden aanschaffen?

P1010942

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “New in: Handbag van ‘We love Bags’!

  1. Oeh, wat een mooie handtas! Ik heb dus echt ook zo’n handtassen verslaving maar heb daartussen een aantal duurdere zitten die dan wel jaren meekunnen. Ik ben enorm voor bruine handtassen omdat die bij mijn kledij zo goed als altijd passen. Ik vind het echt een mooie!

  2. Ooh dat is echt een hele mooie handtas! 🙂
    Ik heb ook al een handtas besteld via “We Love Bags”, en hij was goed van prijs, kwaliteit & natuurlijk kwam hij goed op tijd! Ik ben echt tevreden. Ik zal zeker nog eens een bestelling plaatsen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *