Body- & Skincare

Voya Radiance Illuminating Exfoliating Gel

Sinds ik mijn Pixi ‘Glow Tonic’ tot de laatste druppel opgebruikte, was ik op zoek naar een milde exfoliator om mijn huid toch was extra eclat te geven. Zonder exfoliator, merk ik immers direct een verschil op aan mijn teint. Raar hé? Ik vond een alternatief in deze Voya Radiance Illuminating Exfoliating Gel. Geen lotion weliswaar, maar een minstens even goede werking!

Voyya

Net zoals alle producten van Voya het geval is, wordt er hier ook gewerkt met zeewier-extract. Maar vergis je niet, de steringrediënten van dit product zijn een combinatie van ‘ocean acids’. Een cocktail van zeeplanten dat werkt als een AHA-exfoliant, die de huid héél licht chemisch gaat peelen.

Voyya

Enig verschil met de Glow Tonic? Deze moet je opsmeren, even laten inwerken en dan terug afhalen. Het is dus iets moeilijker om deze ‘s morgens in alle haast aan te brengen. Maar, de intensieve werking zorgt er wél voor dat m’n huid ‘s morgens geen behoefte meer heeft aan exfoliatie, dus in feite maakt het voor mijn huid quasi geen verschil.

Laat het geen geheim zijn dat ik helemaal overtuigd ben van het concept, verhaal én de producten van ‘Voya’. Hun discovery-set is tot de laatste druppel volledig opgebruikt, en af en toe betrapte ik mezelf op het browsen op hun internationale website.

Voyya

Sinds kort is het merk echter te verkrijgen bij de Belgische webshop Philvert, waardoor het véél eenvoudiger zijn weg zal vinden naar de Belgische badkamer en naar de mijne ..

Deze Voya Radiance Illuminating Exfoliating Gel is te koop bij de Belgische webshop Philvert voor €45,00 voor 50ml.

Groetjes,

Laura

1 thought on “Voya Radiance Illuminating Exfoliating Gel

  1. Mijn Pixi Glow is nog voor de helft gevuld, maar ik ben al aan het uitkijken naar een opvolger! Deze klinkt wel interessant, jammer dat het geen tonic is! (Mijn routine is al lang genoeg en dan vind ik die extra stap -het afhalen- er net iets teveel aan :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *