Personal, Video

VIDEO: What’s in my (new) Bag?

Een van mijn favoriete onderwerpen als het op youtube-filmpjes aankomt zijn de ‘What’s in my Bag’ filmpjes. Van nature ben ik een curieuzeneuze’ke, dus vind ik het altijd super leuk om te zien wat een ander zoal meezeult in haar handtas. Ook heb ik dan het gevoel dat ik niet de enige ben die z’n handtas soms propvol stopt!

In mijn tas

Vorige week kreeg ik van mijn tante een gloednieuwe handtas én dito schoenen, en vond ik het wel gepast om van de gelegenheid gebruik te maken om m’n eigen tas-inhoud met de wereld te delen! Benieuwd wat er in mijn gloednieuwe ‘Massimo Dutti’-tas zit?

Wat zit er zoal in jouw tas? Ben jij ook zo iets die kilo’s meezeult, of hou jij het eerder simpel? Laat jullie “What’s in my bag”-links én filmpjes hieronder achter! Ik kom ze met veel plezier lezen en bekijken!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “VIDEO: What’s in my (new) Bag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *