Video

VIDEO: Event Dr. Hauschka

Het zat er aan te komen, maar mijn allereerste filmpje ‘on the blog-job’ is een feit! Vorige week donderdag ging ik samen met enkele ‘blog-eagues’ (blog-collega’tjes dus ..) naar het allereerste Belgische persevenement van het natuurlijke cosmeticamerk Dr. Hauschka! In deze video neem ik jullie probeer ik jullie een idee te geven hoe interessant en gezellig deze avond was!

Dr Hauschka

We kregen een kleine sneak-peak van de nieuwe wintercollectie, een demonstratie van hoe hun make-up te gebruiken én een live make-up sessie van leading Dr. Hauschka MUA Karim Sattar, die misschien wel de meest enthousiaste is die ik ooit al ontmoet heb!

Ik had een héél gezellige avond! MAAR! Ook jullie kunnen stiekem meegenieten binnenkort, want Dr. Hauschka heeft ook aan jullie gedacht! Daar vertel ik jullie binnenkort meer over!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “VIDEO: Event Dr. Hauschka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *