Body- & Skincare

Vichy’s Purest Skincare – ‘Mineral 89’

Dat er in alle producten van Vichy uniek thermaal water – vijftien mineralen – verwerkt zit, is niet echt een nieuwtje. Dat ze nu een hydratatiebommetje op de markt brengen met bijna uitsluitend dit ‘wonder’-watertje, is een nieuwtje. Een nieuwtje waar ik toch een beetje meer over wilde ontdekken.

Het nieuwe product werd ‘Mineral 89’ gedoopt, en is eigenlijk kort samengevat een combinatie van het iconische thermale water van Vichy, gecombineerd met hyaluronzuur. Beide bestanddelen hebben een positief effect op belangrijke onderdelen van de huidbarrière, die je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van zowel binnen als buitenaf. Klinkt goed, toch?

Vichy Mineral 89

Mineral 89 bevat geen parfum, geen alcohol, geen parabenen, geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen én geen minerale olie. In totaal maar 11 ingrediënten, waar het thermale water het hoofdingrediënt is. Gek om zo iets ‘puur’ terug te vinden in mijn skincare-routine. Meestal neemt de ingrediëntenlijst de helft van het doosje in .. ‘t Zit trouwens ook in een glazen pompflacon! Mooi hoor!

Vichy Mineral 89

Je gebruikt het product het best als een soort van serum. Twee druppels over je hele gezicht is meer dan voldoende. Het is absoluut niet vettig of olieachtig, waardoor je quasi direct klaar bent voor de rest van je routine. Je voelt ook direct de hydratatie op je huid, wat mooi meegenomen is als je last hebt van droge plekjes.

Vichy Mineral 89

Vichy Mineral 89

Ik gebruik het product ‘t liefst in mijn ochtendroutine – ‘s avonds gebruik ik op dit moment een product die pigmentvlekken aanpakt – en ik merk dat mijn huid er best wel deugd van heeft. Zeker nu de eerste zonnestralen op m’n snoet beland zijn, merk ik dat m’n huid wat droger is dan normaal. De ‘Mineral 89’ kwam dus nét op het goede moment mijn routine binnengewandeld.

Vichy Mineral 89

Een blijver denk ik, want het product doet écht wel z’n werk en is eigenlijk prijs-kwaliteit véél beter dan andere producten die de revue hebben gepasseerd de afgelopen jaren. Zeg nu zelf, €22,95 voor 50ml is toch echt niet duur? pure krijg je er dan nog eens gratis en voor niets bij! Your skin will thank you!

Verkrijgbaar bij de (online-)apotheek, waar je slechts €22,95 betaalt voor 50ml!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *