Body- & Skincare

Vichy Aqua Sorbet

Net zoals een groot glas fris water op een bloedhete dag verfrissend werkt, is het effect van een goede bodylotion op je huid een beetje vergelijkbaar. Bij sommigen voel je gewoon dat je huid de textuur op gaat slorpen. Een beetje het effect van een gericht serum op je gezicht, maar goed ja, we kunnen moeilijk allemaal serum gaan smeren op ons gehele lichaam hé?

Goed ja, terug naar de lotions. Textuur is alles bij dit soort producten. Sommigen zijn zodanig licht van textuur dat ze al ingedrongen zijn wanneer je ze goed en wel opgesmeerd hebt, anderen dan weer zodanig dik, dat je het eerste uur niet in je kleren raakt. Dilemma’s, dilemma’s. Maar er is één textuur die me altijd al heeft bevallen, en dat zijn de zogenaamde ‘body sorbets’. Ik probeerde de nieuwe ‘sorbet’ van Vichy uit!

Vichy Ideal Body Sorbet

Dit product is de nieuwste telg uit de ‘Ideal Body’-lijn. Je herkent wellicht wel de flacon vanuit de apotheek, want voor deze sorbet werd eigenlijk gewoon de verpakking van de andere body-producten overgenomen. Alleen de kleur verschilt een beetje van de rest.

Vichy Ideal Body Sorbet

De textuur kan ik moeilijk anders omschrijven dan een sorbet. Romig, maar toch ontzettend licht. Net zoals het tussengerechtje dat je met de feestdagen vaak voorgeschoteld krijgt. De lotion wordt ontzettend snel door je huid opgenomen, en maakt ze echt zijdezacht. Hetzelfde effect als een extreem voedende bodymilk, maar dan véél lichter om op te smeren. Nét zoals een serum eerlijk gezegd.

Vichy Ideal Body Sorbet

De ingrediënten van deze sorbet zijn trouwens niet van de minste: allerlei essentiële oliën, hyaluronzuur en andere hydratoren die je huid gaan hydrateren. En plus, zit er ‘Gingko Biloba’ in, die hetzelfde verkoelende effect heeft als eucalyptus, maar dan zonder de uitdrogende eigenschappen. Ideaal voor een na een dagje in de zon! Double Score!!!

De producten van Vichy zijn verkrijgbaar bij de (online)-apotheek. Deze body sorbet heeft een adviesprijs van €26,95 voor 400ml!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Vichy Aqua Sorbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *