Personal

Vandaag word ik 25 jaar ..

Slik! Een kwarteeuw? Help, wat nu!? BRING ON THE ANTI-WRINKLE CREAMS! Of .. Genieten? Dat laaste vooral, want op m’n verjaardag trek ik er traditioneel op uit. Niet dat ik niet graag thuiszit om m’n verjaardag, maar soms heb ik het moeilijk met al die aandacht die er bij kijken komt.

Love Desigual

Oude foto-alert: hier werd ik twintig jaar out! Alweer 5 jaar geleden!

Vorig jaar vierde ik m’n verjaardag in Rome, maar dit jaar vieren we het iets dichter! We trekken een dagje naar Antwerpen, en gaan ‘s middags lunchen bij Sergio Herman’s ‘Upper Room Bar’. Daarna gaan we de stad per fiets verkennen en zien we wel waar we belanden! Vandaag dus eventjes geen artikel, maar even wat me-time!

Oja, en ik heb mezelf al een klein cadeautje gegeven! Deze ochtend kwam m’n nieuwe Polette-zonnebril binnen .. Joepie! Bij deze dan ook een kleine sneak-peak!

Love Desigual

Willen jullie mij vandaag volgen doorheen Antwerpen? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn instagram-pagina! Ik probeer (als vriendjelief het toelaat) regelmatig een update te geven waar we zitten en wat we aan het doen zijn!

Alvast bedankt voor al jullie verjaardagswensen, en tot morgen!

Groetjes,

Laura

22 thoughts on “Vandaag word ik 25 jaar ..

  1. Gelukkige verjaardag Laura! En anti rimpel cremetjes hoef je nu toch nog niet te gebruiken? (: En ik heb het er trouwens ook altijd moeilijk mee hoor, met al die aandacht. Geniet van je dag in Antwerpen!
    Liefs Britt

  2. Proficiat! Geniet ervan in Antwerpen! Ik duim op geen regen! Ik zie wel wat je allemaal uitsteekt via Instagram 😉
    Mooie zonnebril trouwens! Ik wacht op mijn gewone bril, het duur lang! (ik wacht er nu al 10 dagen op… en geen verandering in status bij verzending…)

    1. Ook besteld bij Polette? Duurt soms wat langer dan die 10d inderdaad, maar nu zat er een feestdag tussen natuurlijk. Van mij duurde het nu ook iets langer dan normaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *