Massage-olie, Rain Pharma

The Valentine Edits: Rainpharma ‘Honey for my Honey’

Rainpharma en ik, dat is dikke liefde! Al vanaf de eerste kennismaking in hun flagship store te Antwerpen, ben ik grote fan van het merk. De producten, de verpakking, de innovatieve kijk op cosmetice, de filosofie achter hun merk, .. Alles lijkt te kloppen. Dat innovatieve mag je trouwens onderstrepen, want speciaal voor Valentijn hebben ze een product gecreëerd waarvan ik denk dat héél wat koppeltjes weg van zullen zijn. Een massagehoning? c’est quoi ça?

Rainpharma Massage Honey

Ten eerste, kudos voor Rainpharma voor de prachtige set ‘Honey for my Honey’ waarin je de Massage Honey kan vinden. Daarnaast zit er nog een 100ml flacon van – a personal favorite of mine – de ‘a zest of happiness’ shower gel én een massagekikker, die ervoor zorgt dat je wat steviger kan masseren. Alle producten van Rainpharma zijn trouwens made in Belgium!

Rainpharma Massage Honey

Rainpharma’s massagehoning lijkt op het eerste zicht vrij dik en stug te zijn. Schijn bedriegt, want eenmaal je aan het wrijven//maseren (wat je ‘t liefst vind) slaat, smelt de honing op op je huid, waardoor je goed kan masseren. Let wel op, het product blijft wel sticky achteraf, dus douchen achteraf is een must. In contact met water verandert de honing in een melk die super makkelijk afspoelt. Voor de volledige ‘Rainpharma Experience’ neem je er nog even de zesty Shower Gel bij!

Rainpharma Massage Honey

Ik heb ‘m al uitgebreid op mezelf getest (daarvoor is die kikker wel handig) en vind het echt een super product! M’n vriend was al zeer tevreden over de massage oil, dus ik vermoed dat hij dit product ook wel eens wil uitproberen! Misschien zaterdagavond?

De Honey For My Honey giftset kost €24,95, een enkel potje Massage Honey €17,95. Het ideale (Valentijns)cadeau voor koppels die wel van een uitgebreide massage houden, of gewoon om jezelf (all the single ladies, put your hands up!) eens lekker te verwennen! Exclusief verkrijgbaar bij Rainpharma verkooppunten of hun online store.

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “The Valentine Edits: Rainpharma ‘Honey for my Honey’

  1. Ik heb Rainpharma al een aantal keer zien passeren op je blog dus ik kan wel zeggen dat je er volledig weg van bent! Heel leuk die enthousiasme. Ik ben geen massageset liefhebber maar mijn vingers zouden alweer kriebelen om het te kopen door die kikker. Die accesoires zijn zo’n set vind ik wel altijd geweldig!

  2. Die massagehoning lijkt mij heerlijk! Ik heb de producten van RainPharma al op veel blogs zien voorbijkomen, maar zelf heb ik ze nog nooit getest. Snel maar eens een bezoekje brengen aan hun flagshipstore dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *