Personal

Unilever Care Day 2016

Ongeveer vijf weken – oeps, een beetje laat met deze post .. – geleden zakten menig journalist & bloggers af naar hartje Antwerpen. Naar goede gewoonte organiseerde Unilever daar z’n jaarlijks ‘Unilever Care Day’-event, waar we kennis konden maken met verschillende nieuwe innovaties van de merken die Unilever onder z’n vleugels heeft. En vergis je niet, dat zijn er toch behoorlijk veel!

Unilever Care Day

Dit jaar werden we voorgesteld aan de nieuwigheden die Zwitsal, Dove, Coral, Signal en Axe ons te bieden hadden. Vorig jaar was Coral niet aanwezig op het event, maar omdat heel wat bloggers & journalisten naast hun hobby/job ook nog eens voor de was en de plas moeten zorgen, hebben ze het er dit jaar wél bijgenomen! Daar was ik zeker niet rouwig om, want als newly-baked housewife zijn alle tips welkom!

Unilever Care Day

In deze post toon ik jullie enkele sfeerfoto’s, waarmee ik jullie hopelijk wat kan onderdompelen in de wondere wereld van Unilever!

Unilever Care Day

Unilever Care Day

Heerlijk verwend met ‘raw food’ door Julie Van den Kerchove, die je misschien wel kent van haar boek ‘Julie Natuurlijk’. Onzettend lekker! Mijn twee favorieten zie je hierboven, een lekker koud soepje én een raw-food ‘burrito’. The yummmmmmmmmmmm!

Unilever Care Day

Zwitsal introduceert twee nieuwe ‘thema’s’ in het assortiment. Figuurtjes uit Star Wars & Frozen prijken nu op de producten, om ze wat te moderniseren en de huidige generatie kinderen wat meer aan te spreken!

Unilever Care Day

Unilever Care Day

Ook werden we getrakteerd op een uiteenzetting van Yoga-guru Goedele Leyssen, die aan de hand van enkele oefeningen ons voor yoga wilde warm maken!

Unilever Care Day

Strike a pose met Signal, die recent een nieuwe witmakende tandpasta op de markt gebracht heeft! Benieuwd! Look at us sparkle!

Unilever Care Day

Unilever Care Day

En als er één iets leuk is aan een event, is het wel het feit dat je heel wat leuke collega-bloggers tegen het lijf loopt! Posing time!

Unilever Care Day

Binnenkort kunnen jullie hier wat Unilever-producten spotten, mits ik druk de producten die ik daar leerde kennen aan het uitproberen ben! Benieuwd?

Groetjes,

Laura

1 thought on “Unilever Care Day 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *