Unboxing

Unboxing Verrassingsbox Julie – ‘Verodoesthis.be Winactie’

Voor ik dit artikel begin, wil ik me even excuseren tegenover Veronique & Julie. Deze box heb ik al enkele maanden staan in mijn beautykamertje, maar het kwam er nooit van om deze te unboxen. Ik wilde er initieel een filmpje van maken, maar omdat het mij de tijd en goesting ontbreekt, liet ik dat idee varen. En zo bleef de box onaangeroerd staan .. NO MORE!

Enkele maanden geleden organiseerde de Belgische beautyblog Verodoesthis een leuke winactie. Veronique & Julie, die beiden voor deze blog werken, verlootten elk een leuke, persoonlijke beautybox. Ik won de box van Julie, en was dan ook super blij toen deze binnenkwam! Kijken jullie mee naar deze leuke inhoud?

Verodoesthis Box

Het eerste wat ik zie, zijn heel wat leuke producten van Rituals! Julie werkt bij Rituals, dus ik dacht wel dat ze enkele van haar favorieten aan mij wilde laten zien. Ik ben super blij met de scrub en het skincare setje! Ook het notitieboekje heeft intussen een mooi plaatsje op m’n bureau gekregen

Verodoesthis Box

Even alles oplijsten:

 • Rituals: Lip Service Lip Balm
 • Rituals: Hand Therapy Hand Scrub 30ml
 • Rituals: Skin Care Exclusives Travel Set
 • Rituals: Luxury Notebook
 • Rituals: Samourai Shaving Cream
 • Rituals: Magic Balm

Super leuk toch dit? Hier ben ik echt verschrikkelijk blij mee! Ook al mooi om naar te kijken hé?

Bourjois Lippies

Vervolgens: make-up! Buiten de blauwe oogschaduw kan ik elk product goed gebruiken. De kleuren van het 3D oogschaduwproduct vind ik echt super mooi, en die roze oogschaduw van NYC? Die gebruik ik gewoon mooi als blush! Ook de lipstick vind ik super mooi!

 • Catrice: Ultimate Colour in ‘140’
 • Essence: 3D Eyeshadow in ‘Irresistable Fox-Trott’
 • Essence: Eyeshadow in ‘Miss Atlantis’
 • NYC:Eyeshadow in ‘Buzz List’

Bourjois Lippies

Naast dit alles zaten er nog enkele andere leuke spulletjes & samples bij, die ik voor jullie even op foto zet:

 • The Body Shop: Chocomania Body Lotion Mini
 • Fizz: Nail Art Set
 • Burberry: My Burberry Perfume sample 3ml
 • Essence: Nail Beautifyer
 • Lancôme: Généfique Serum Luxury Sample
 • Benidorm Bastards: Earplugs
 • Telefoonhoesjes.nl: kortingsocde

Bourjois Lippies

Bourjois Lippies

Bourjois Lippies

Bourjois Lippies

Hier zet ik ‘t nog eens allemaal op een rijtje! Een erg leuke box om te winnen, vinden jullie niet? Julie heeft zeker haar best gedaan, want heel veel producten hebben hun weg intussen gevonden naar mijn stash!

Bourjois Lippies

Benieuwd naar de blog van Julie & Veronique? Neem dan zeker eens een kijkje op Verodoesthis! En Julie, als je dit leest: nogmaals bedankt!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Unboxing Verrassingsbox Julie – ‘Verodoesthis.be Winactie’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *