Bol.com, Max Factor, Rain Pharma, Revlon, Rituals, Sally Hansen, serum, skincare, Unboxing

Unboxing frenzy: Rituals, Rainpharma & Bol.com

Hoera! Het is tijd voor de allereerste blogpost van het jaar 2014. Ik hoop dat jullie allemaal het jaar goed hebben ingezet en dat de kater die altijd op de loer ligt deze periode toch jullie deurtje voorbij is gelopen. Om het jaar met een vrolijke noot te starten, ga ik samen met jullie enkele ‘pakjes’ openen. Het zijn pakjes die nog in 2013 zijn binnengekomen, maar die hun testfase zullen starten in 2014. Sorry voor de soms wat povere kwaliteit van de foto’s, maar mijn Lumix is in herstelling en het is soms nog wat zoeken met mijn iPhone..

Mocht het zijn dat sommige pakjes je niet interesseren, kan je hier verderklikken naar het pakje dat je het meest nieuwsgierig maakt:

With no further ado: let’s unbox these things!

1. Bol.com

Vorige maand was er een eindejaarsactie op alle make-up die Bol.com op hun site aanbood. Niet zo maar ééntje, maar een whopping 2+1 gratis op alles!! Hoe gemakkelijk is het om tijdens de drukke eindejaarsfeesten voor een keertje een hele stash binnen te halen met enkele simpele muisklikken?

2013-12-28 16.08.03

Mijn foundationvoorraad begon zienderogen te slinken en daar moest dringend iets aan gedaan worden. Toen ik tijdens het surfen bij Bol.com terechtkwam en de actie zag staan, was ik verkocht! Kijk je even mee?

Max Factor - Facefinity

Naar de foundation van Max Factor ben ik erg benieuwd. Ik heb ‘m al bij een paar bloggers in hun stash zien zitten, dus volgens mij gaat ie z’n werk meer dan goed doen.

Ook de foundation van Revlon kreeg bij veel bloggers een goeie score. Sommigen vergeleken deze zelfs met de foundations van Smashbox. Mits ik grote fan ben van die laatste, kon ik niet anders dan deze ook maar in mijn winkelmandje te deponeren!

Revlon Photoready

Tenslotte bestelde ik nog het nagelserum van Sally Hansen! Sally Hansen werd bekend in beautyland door de ‘fuzzy coats’ die het merk begin dit jaar lanceerde. Ik vond er (jammer genoeg) niets aan, maar stond wel te kijken van het grote gamma aan nailcare dat ze op hun website aanboden. Ik wilde er al lang eentje bestellen, maar het kwam er niet van. Untill this weekend!

Miracle Cure

2. Rituals

Hoera! Pakjes pakjes pakjes! Hoe happy word je al niet van deze doos? Het grappige is dat ik eigenlijk pas wist dat dit een pakje was van Rituals toen ik de doos opende. Een heerlijke geur kwam mij tegemoet. Hmmmmm, ruik ik daar vijgen?

2013-12-26 10.43.12

2013-12-27 16.38.59

Oh yes! Een mini-geurdiffuser! ‘Under a fig tree’ is mijn favoriete Rituals-geur, dus hiermee ben ik écht gelukkig. Alsof dat niet genoeg was, vond ik in de leuke doos nog een cadeauverpakking vol goodies!

Under a fig tree

In deze ‘True Happiness’-set vind je een douche-olie, shower gel, scrub en body lotion terug! Allemaal met de fantastische geur van Mandarijn. Het zijn allemaal travel-sizes, die wellicht in de loop van 2014 een stukje van de wereld zullen gaan zien!

Rituals True Happiness

Ik heb van deze lijn nog helemaal niets gebruikt, dus ik ben ontzettend benieuwd naar deze producten! Binnenkort een review, als jullie dat willen?

3. Rainpharma

Zoals jullie vorige week al konden lezen, ben ik langsgeweest bij Rainpharma voor een microdermabrasie. De unboxing is al eventjes geleden Na afloop mocht ik nog drie producten naar keuze meenemen naar huis. Ze werden prachtig verpakt in één van hun gift-tubes zodat ik ze (als pakje voor mezelf) onder de kerstboom kon leggen. Vandaag open ik de box samen met jullie. Benieuwd naar wat ik heb gekozen van producten?

Advanced Precleanser

Als eerste nam ik de Precleanser mee. Toen ik behandeld werd in hun flagship-store, gebruikte een medewerker ook deze cleanser op mijn gezicht. Ik vond het effect zo prettig, dat ik niet lang moest nadenken om deze mee te nemen. Ik ben benieuwd naar de effecten op lange termijn.

Georgous Face Fluid

Ook nam ik het serum & de gorgeous face fluid mee naar huis. In intake-gesprek die voorafging aan mijn behandeling werd duidelijk dat ik vooral op zoek was naar een goeie nacht- & dagcrème voor mijn gemengde huid. Omdat Rainpharma enkel dagcrèmes aanbiedt, nam ik het serum mee, om mijn huid ‘s nachts toch iets meer te kunnen voeden dan met de gewonde dagcrème.

Faithful Serum

Deze twee producten komen in mijn skincare-routine vanaf januari, dus volgende maand kunnen jullie een review verwachten!

Zo, dit was mijn unboxing! Welke producten zouden jullie graag op jullie deurmat terugvinden? Zitten er producten tussen die jullie graag gereviewd zouden willen zien? Let me know!

Nogmaals mijn excuses voor de shabby pictures. Hopelijk is Lumix snel hersteld!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Unboxing frenzy: Rituals, Rainpharma & Bol.com

 1. Lieve Laura,

  Wat een leuk blog heb je! Er staan hele goede artikels op! Die True Happiness van Rituals lijkt me een heel fijn product en zou ik graag een keer uit willen proberen!

  Neem je ook een keer een kijkje op mijn blog?
  Liefs,
  Floor – allrightbeauty.wordpress.com

  1. Die van Rituals komt zeker nog eens terug op de blog hoor! Dank je voor je reactie hoor Floor! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op je blog!

   Heb je bloglovin? Dan kunnen we elkaar volgen! Zit nu aan de hapjestafel, dus echt blogs lezen lukt vandaag even niet meer.

   Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *