Bodylotion, Deauty, douchegel, Ducray, Jeanne en Provence, Nuxe, Paul Mitchell, Plante System, shampoo, skincare, Unboxing

Unboxing Deautybox Oktober: Vitality Box!Unboxing Deautybox Oktober: Vitality Box!

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Door het organiseren van mijn nieuwe Maybelline-winactie heeft dit unboxing-artikel wat vertraging gehad bij het schijven. Sorry! Maar hier is hij dan eindelijk: de unboxing van mijn Deauty Vitality Box! Zoals je merkt aan de titel heeft Deauty alweer een themabox samengesteld. De donkere herfstdagen plegen de eerste aanslagen op je huid, en Deauty springt voor je huid, haar en lichaam in de bres door enkele revitaliserende producten in een box te bundelen! Een leuk en zeer welkom thema, me dunkt! Benieuwd naar welk lekkers er in mijn box zat, opende ik zo’n anderhalve week geleden met veel spanning mijn eigen Vitality Box!
Vitality Card 
M'n mama had helaas de doos al geopend, dus sorry voor de 'messy' touch
M’n mama had helaas de doos al geopend, dus sorry voor de ‘messy’ touch
Deze keer geen extraatjes in de boxen zoals bonnen of goodies, maar wel een bomvolle box met verschillende producten . Het gaat hier over 3 producten van een redelijk testformaat (dus je kan je al iets voorstellen hoe het product full-size werkt) en twee full-size producten! Ook wat merken waar ik eigenlijk weinig van ken! Hoera! Véél beter dan vorige maand, als je het puur naar kwantiteit bekijkt! Feest, hoera hoera! Maar, wat zit er nu juist in natuurlijk en hoe zit het met de kwaliteit?
Deauty heeft alvast niet gelogen! Mijn hele lichaam zal genieten van deze box! Een crème voor droge plekjes, een shampoo, douchegel, bodylotion én een crème tegen donkere kringen! Zal ik dan eindelijk van mijn ‘Koningin van Onderland’-trekje afraken?
1. Paul Mitchel: Body Lotion met Citroen en Salie – 200 ml – Full Size
Boempatat! Al een eerste merk waar ik eigenlijk nog nooit iets van gekocht of gebruikt heb. De kappers van Paul Mitchel zijn me niet onbekend, want waar ik tot een maand geleden nog werkte was er ééntje vlak om de hoek. Geen goedkope kapper, maar wel kwaliteit! Dit is hetzelfde met deze bodylotion. Prijzig, maar een echt toppertje!
Deze frisse bodylotion maakt de huid super zacht, omdat er zowel vitaminerijke oliën en Buriti fruit aan de formule werden toegevoegd. Daarbovenop beschermt de lotion de huid tegen huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen.
Dit is trouwens een perfecte lotion om ‘s ochtends aan te brengen, want door de frisse geur van citroen en salie ben je supersnel wakker! Het tintelt zelfs een beetje op je huid! Ook de geur blijft lang aanwezig op je huid en lokt bij mij alvast géén allergische reacties uit, dus goed nieuws voor mensen die net als ik gevoelig zijn aan de aanwezigheid van sterke geuren in bodyproducten.
2. Nuxe: Crème Prodigieuse – 15 ml – Sample size
Producten van Nuxe maken mij altijd blij, en deze keer zeker omdat het gaat over de Crème Prodigieuse! Deze crème staat bij mij sinds vorige winter op een voetstuk, omdat deze crème elk droog plekje op mijn gezicht en lichaam zonder moeite deed verdwijnen als sneeuw voor de zon! M’n neusvleugels, de zijkant van mijn wangen en zelfs plekjes op mijn armen hebben véél aan deze crème te danken. En nu zit er zo maar eventjes een halve (fullsize)flacon van dit goedje in mijn Deautybox? Joepie!
De Crème Prodigieuse is één van de bestsellers van het merk die de huid zowel hydrateert, verkwikt als beschermt tegen oxidatieve stress. Deze laatste wordt aanzien als de voornaamste reden van huidveroudering. Hoe doet deze crème dit? Er zitten drie antioxiderende bestanddelen vervat in de crème: lamsoor, donsbloem en cacao-extracten. Zo maak je je huid herfst-, winter- & koude-proof!
3. Plante System: Oogcontourgel Tegen Donkere Kringen – 15 ml – full size
Zo, opnieuw iets van Plante System? Deauty houdt wel enorm van haar merken, want soms vind je verschillende maanden wel vaker iets terug van hetzelfde merk (avril, etat pur, the body shop, ..). Nu, mij niet gelaten hoor! Zoals jullie hierboven al konden lezen heb ik toch wel vrij veel last van donkere kringen rondom mijn ogen. Ik ben erg bleek, waardoor deze kringen naar mijn bescheiden mening soms érg goed opvallen. Zou deze gel mij kunnen redden?
Deze biologische gel van Plante System werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom je ogen. Het geeft een onmiddelijk verkwikkend en ontzwellend effect dankzij de combinatie van natuurlijke bestanddelen. Dit product is weer volledig biologisch. Als klap op de vuurpijl zou het rimpels te lijf moeten gaan, zorgt het dat wallen kleiner worden, stimuleert en verstevigt. Over deze hou ik jullie op de hoogte, want eerst mijn Régard Eclat opgebruiken!
4. Ducray: Extra Zachte Shampoo – 75 ml – Sample size
Eventjes geleden kreeg ik al een sample toegestuurd van de Ducray Anaphase Shampoo (waar ik dringend verslag over moet uitbrengen) dus was al vertrouwd met het merk. Terwijl de Anaphase shampoo zich meer richt op haaruitval en volume, werd deze shampoo speciaal ontwikkeld  om dof, futloos haar dat dringend nood heeft aan een dubbele dosis glans & vitaliteit een boost te geven.
De zachte formule van deze extra zachte shampoo verzorgt je hoofdhuid en brengt je haar weer in de plooi, om je zo weer een sterke, mooi glanzende haarbos te bezorgen. Al eventjes getest en ik kan alleen maar beamen dat deze stellingen wel kloppen! Mijn haar glanst mooi en heeft wat meer veerkracht dan met mijn Osmo-shampoo. Ik mis wel een conditioner, dus alleen deze shampoo gebruiken zit er voor mij niet in.
5. Jeanne En Provence: Plaisirs d’été douchegel – 50 ml – sample size
Kende jij Jeanne en Provence al? Nu, ik helemaal niet! Blijkbaar zou ik het wel moeten kennen, want een vriendin van mij liet me onlangs weten dat ze op mijn aanraden een productje van het merk aankocht bij Di! Vreemd!!! Misschien ben ik gewoon de naam vergeten. Bon, vanaf nu KAN ik dit merk niet meer vergeten, want deze douchegel heeft m’n hart gestolen.
Dankzij de formule rijk aan natuurlijke essentiële oliën krijgt je huid ‘s morgens onder de douche al een echte boost. De zeep is van plantaardige oorsprong en is verrijkt met glycerine. Geen dierlijke vetten in dit product! Ook werden de producten van Jeanne en Provence niet getest op dieren en bevatten ze géén parabenen! En dat voor een budgetprijsje? Hoe kan je niet verkocht zijn? Deze douchegel ruikt trouwens naar rijpe perzikken. Een van mijn favoriete fruitsoorten! Waar kan ik de fullsize vinden?
P1000860
Am I happy?
Halelujah! Ja ik ben tevreden! Hoewel er slechts twee full-size producten in de box zitten, mag ik zeker niet klagen over wat er allemaal in zit. De samples zijn allemaal multi-usable, waardoor je er toch eventjes mee doet en er een duidelijke mening over kan vormen! Ook merk ik dat er deze keer écht wel rekening gehouden werd met de profielen die je op de website van Deauty moet invullen. De themaboxen beginnen naar mijn mening beter en beter te worden en dus kijk ik al reikhalzend uit naar de volgende themabox: Made in Belgium!
Zowel naar inhoud, kwaliteit, kwantiteit, thema-invulling en timing is deze box een schot in de roos! Want zeg nu zelf, welke van deze producten zijn niet handig bij het shitty-weathersyndroom waarin we plots verzeild zijn?
Welk product zou jij graag eens testen? Of wat zat er in jouw box? Ben jij enthousiast over de boxinhoud? 
 
Groetjes,
Laura
 
Misschien toch een kleine kanttekening naar lezers die een box ontvingen met een product van Etat Pur. Deauty liet weten dat door een foutje van de firma het product blijkbaar NA houdbaarheidsdatum werd verspreid. Deze producten zijn dus vervallen en mogen dus niet meer gebruikt worden. Alle deautista’s die zo’n productje in hun box zitten hebben mogen deze omruilen voor een ander. 

3 thoughts on “Unboxing Deautybox Oktober: Vitality Box!Unboxing Deautybox Oktober: Vitality Box!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *