Bee Nature, Deauty, Jean Marin, Make-up, Rain Pharma, skincare, Unboxing, Zeep

Unboxing Deautybox November 2013 – Made In BelgiumUnboxing Deautybox November 2013 – Made In Belgium

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Wow, November gaat ook al zijn laatste dagen in! Hier en daar zie je al kerstversiering & -verlichting opduiken. Het wordt steeds kouder buiten en dagen lijken voorbij te vliegen omdat het zo snel donker is. Als dat voor één ding goed is, is het omdat ik zo minder ‘lang’ naar mijn deautybox moest gaan uitkijken!

Made in Belgium

Thema van de maand was ‘Made In Belgium’, met als belofte dat er enkel Belgische producten op het menu zouden staan. Mits mijn kennis van Belgische Make-up – & verzorgingsproducenten niet verder reikt dan Les Couleurs de Noir & het wat duurdere Rain Pharma, stond ik al vroeg in de ochtend te springen om de postbode te verwelkomen!

Deauty November

Opnieuw de donkere doos. Stiekem hoop ik dat Deauty toch eens een ander kleurtje doos opstuurd. Dat zwart is inderdaad wel classy, maar wanneer ik de doos open en nog meer zwart zie zitten, ben ik niet direct in een WAUWIE-stemming.

Ook zat het deze keer een beetje rommelig verpakt. Ik moest al enkele zaken verdraaien en opnieuw een plaats geven vooraleer de producten goed zichtbaar waren. Nu, details! Let’s unbox this thing!

1.     Elissance: Lipgloss ‘Attirance’ – Full Size

Oké, ik ben al blij dat het voor een keer geen lipstick is! Van het merk Elissance heb ik echter nog NOOIT gehoord, dus op dat vlak kan ik Deauty opnieuw feliciteren met het ‘discover beauty’-concept. Het merk ontstond enkele jaren geleden toen twee doorwinterde beautyadepten na jarenlange ervaring in de cosmeticasector een eigen make-up & verzorgingslijn opstartten. Hun filosofie is simpel: het beste uit een vrouw halen met enkel de beste ingrediënten

Full size - € 14,85 op hun webshop
Full size – € 14,85 op hun webshop

Met deze lipgloss is dat niet anders. Hij bevat heel wat voedende oliën die de lippen niet alleen hydrateren, maar ook beschermen tegen schadelijke effecten van buitenaf. Als klap op de vuurpijl is deze gloss parabenen-vrij! Ik testte ‘m al eventjes bovenop mijn Estée Lauder-lipstick, en ik moet zeggen dat deze gloss toch wel een heel andere dimensie geeft aan het kleur.  Ik ben intussen wel benieuwd naar welke producten Elissance nog allemaal verkoopt. Product één uit de Deautybox stelt alvast niet teleur.

2.     Bee Nature: Zeep met honing – 42 gram – Sample Size

Aha! In tegenstelling tot de zeep die ik enkele maanden geleden kocht bij The Body Shop, ruikt deze zeep écht naar honing! Niet naar frisse bloesem en dergelijke toestanden, maar naar ‘the real stuff’. Mocht ik niet beter weten, at ik hem zo op! Gelukkig heb ik hem op tijd getest en belandde hij niet tussen mijn boterham.

Full size 100 gr - € 5,50
Full size: 100gr – € 5,50 online

Bee Nature is een merk dat de heelzame kracht van honing verwerkt in haar producten. Honing is immers voedend, helend, verzachtend, hydraterend als oxidatieremmend, en wordt sinds de Oudheid gebruikt om de huid te laten stralen en wonden te verzorgen. Niet zo gek dus dat er een merk zich helemaal heeft toegespitst op het lekkere goedje!

Deze zeep bevat naast honing ook papaverzaad. Ze voedt en hydrateet de huid dus niet alleen, door de ruwe korrel van het zaad wordt ze terug glad en zacht. Voeding en scrub in één dus! Ik gebruik ‘m nu voor mijn voeten een dagelijkse scrubbeurt te geven.

3.     Rainpharma: Dagcrème voor gecombineerde tot vette huid – Full Size

By far dé ster van deze Deautybox! Rainpharma staat al eventjes op mijn tryout-wishlist, maar nooit heb ik de stap kunnen/willen/durven nemen omwille van zijn prijs. Deauty heeft deze nu voor mij gemaakt, dus kan ik eindelijk nagaan of alle lof voor dit merk terecht is.

Full size - € 35,95 enkel in erkende verkooppunten
Full size – € 35,95 enkel in erkende verkooppunten

De dagcrème ruikt alvast heerlijk! Ik heb ‘m al twee keer gebruikt en ik vind dat hij mijn gezicht best wel goed hydrateert, zonder eigenlijk het mattifierende effect uit het oog te verliezen. Wanneer mijn huidige dagcrème op is ga ik eens enkele weken volledig overschakelen, en kijken wat dat geeft. Razend benieuwd alvast, en ik hoop jullie ook?

4 & 5.    Jean Marin: Professional Strip Lashes & Strip Lash Adhesive – Beiden Full Size

Deze herbruikbare wimpers zijn een heuse trend in beautyland. Deze trend is mij echter volledig aan het voorbijgaan. Ik heb immers zelf al vrij lange wimpers met een mooie krul, en heb het dus nog nooit nodig gevonden om ze te gaan verlengen met valse wimpers.

Jean Marin: Professional Strip Lashes (full size) - € 8,95 – € 9,95 & Jean Marin: Strip Lash Adhesive (full size) - € 9,35 In erkende verkooppunten
Jean Marin: Professional Strip Lashes (full size) – € 8,95 – € 9,95
& Jean Marin: Strip Lash Adhesive (full size) – € 9,35
In erkende verkooppunten

Nu, de inhoud is wat hij is natuurlijk en als brave beautyblogger zal ik deze wel eens gaan testen. Ik voorzie alvast een vrije namiddag hiervoor, want als ik op youtube zie welke knoeiboel valse wimpers soms met zich meebrengen .. Dat belooft!

That’s not all folks!!!

Naast deze vier producten zaten er heel wat korting bonnen in deze Deautybox. Daarnaast zat er ook een invite voor een evenement van Rainpharma. Daar had ik nu eens graag naartoe geweest, maar helaas.. Ik moet werken en raak niet op tijd in Antwerpen. En dan reken ik de gebruikelijke files nog niet mee.. Misschien een andere keer.

Am I Happy?

Goh, globaal gezien kon de box voor mij beter. Maar dan gewoon naar het gebruiksgemak van de producten. Ik denk dat ik niet alleen ben in mijn mening over valse wimpers. Ook het stukje zeep kan in bloggerland op weinig begrip nemen, ook al vind ik het een geweldig leuk product. MAAR, door Rainpharma ben ik deze maand weer overtuigd van mijn abonnement. Ik ga ‘m nog niet opzeggen hoor!

Wat vonden jullie van deze box? Zouden jullie het abonnement behouden als jullie de inhoud van de vorige boxen hebben gezien?

Groetjes

Laura

12 thoughts on “Unboxing Deautybox November 2013 – Made In BelgiumUnboxing Deautybox November 2013 – Made In Belgium

 1. Gisteren mijn eerste box gekregen… hmm ik heb de rode lipstick, niet mijn ding en de wimpers ook al niet. Uitkijken naar de volgende box!

  1. Jammer. Ik snap je teleurstelling bij de wimpers.. Ik gebruik dat eigenlijk ook nooit.
   Maar als blogger moet ik ze eens gaan gebruiken hé.. Binnenkort meer!

 2. Goh, ik ben al een tijdje aan het twijfelen of ik een abonnement op Deauty zou nemen of niet. En eerlijk gezegd, ik ben er nog niet uit! Is het echt de moeite of is het veel geld om soms een teleurstelling in je postbus te krijgen?

  1. Ik heb het nog niet meegemaakt dat ik zo teleurgesteld was.
   Er zitten altijd dingen in die ik niet kan gebruiken, maar bvb met deze box maakt de crème van Rainpharma heel de box goed.
   Ook al ga ik de andere producten véél minder gebruiken. Als het je echt interesseert en je wil de gok doen, zeker subscriben!
   Een Glossybox kan ik ook aanraden, maar die leveren enkel in Nederland..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *