haircare

Ultra-Stijl met de Remington ProLuxe S9100 Stijltang

Voor diegenen die denken dat mijn haar van nature zo stijl is: think again! Van nature uit heb ik ‘bekhaar’. Geen haar dat uit m’n bek komt natuurlijk, maar wel de West-Vlaamse benaming voor haar dat noch mossel noch vis is.. Niet stijl, maar ook niet gekruld. Gebekt dus. Elke twee dagen sta ik met mijn föhnborstel klaar om m’n haar recht te stylen, maar van zodra ik een elastiekje in m’n haar stop, heb ik ‘t weer vlaggen ..

Al van in mijn tienerjaren weet ik dat een goede stijltang goud waard is. Liefst eentje met keramische platen, waarvan je de temperatuur makkelijk kunt instellen. Sinds kort heb ik een nieuwe, die letterlijk ‘goud’ waard is. Roségoud eigenlijk. Nice ‘nd girly!

Remington

Remington is een trouwe bondgenoot van mij als’t op mijn haar aankomt. Mijn haardroger is van Remington, en sinds ik de Pearl Wand Ci9532 (de dikkere variant) ontdekt heb, kan mijn haar zelfs krullen aan. Ook mijn nieuwe stijltang is er eentje van het merk – no surprises here – maar wél uit de spiksplinternieuwe ‘ProLuxe’-lijn.

Remington

Mooi hé? Deze lijn ziet er écht chique uit. Met z’n witte huls & roségouden keramische platen was ik eigenlijk direct verkocht. Mijn oude stijltang was zwart, zonder temperatuur-indicatie. Deze heeft eentje met een digitaal scherm, en met een makkelijke bediening. Meer, minder, uit. Lekker simpel.

Remington

Remington

De stijltang warmt razendsnel op. Zo lang hij opwarmt, bewegen de golfjes op het digitale scherm. Eenmaal op temperatuur, blijven ze staan. Ik zet ‘m meestal tussen de 180 en 190 graden omdat ik erg fijn haar heb, maar hij gaat tot 230°C! Ook mensen met dik haar kunnen deze gebruiken.

Remington

Deze stijltang bevat trouwens twee interessante technologiën! Dankzij de ‘OPTIheat’-technologie verwarmt de stijltang waar nodig, zodat je styling langer blijft zitten én door de ‘Glide Ceramic Coating’ gaat de tang razendsnel door je haar, en is het stijl door één beweging. Toch bij mijn fijn haar. Bij wat dikker haar lukt het in twee bewegingen. Wat een verschil met mijn old-timer ..

Zo ziet mijn haar er uit ‘s morgens, wanneer ik ‘t de dag voordien was én wanneer ik ‘t borstel. Niet stijl, niet gekruld en zelfs een beetje pluizig. Damn you autumn!

Remington

Even een heat protector er op, kwestie van m’n haar niet te beschadigen .. Ik neem dan een pluk haar en ga 1x met de tang over deze pluk.

Remington

Remington

Twee minuutjes later ziet m’n haar er zo uit: gezond, glanzend én super stijl. En zo blijft het ook de hele dag.

Remington

Valt het op dat ik super tevreden ben over deze tang? Intussen heb ik trouwens, dankzij een Tutorial die Serena van BeautyLab gemaakt heeft, geleerd hoe je krullen maakt met een stijltang. Filmpje vind je hier. Multifunctioneel dus, dus Laura is een Happy Camper!

Deze ProLuxe S9100 Stijltang van Remington kost €89,99, maar is nu verkrijgbaar bij Bol.com voor €79,99! Je vindt de link naar de tang hier terug

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Ultra-Stijl met de Remington ProLuxe S9100 Stijltang

  1. Klinkt heel goed! Ik gebruik al jaren een stijltang van Remington en ben er nog steeds super tevreden van. Een van de betere die ik ooit al gebruikt heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *