Make-up

The Ultimate Urban Decay Afterglow

Holderdebolder werd ik enkele seizoenen geleden verliefd op de ‘Afterglow’ highlighter in ‘Sin’ van Urban Decay. Wekenlang heb ik staan twijfelen bij Ici Paris XL, heb ik ‘m meermaals in m’n virtueel winkelmandje gegooid en had ik ‘m BIJNA mee toen ik de laatste keer bij Sephora was in Rijsel. Raar maar waar, nooit nam ik ‘m mee. ‘k Weet ook eerlijk gezegd niet waarom. Is het mijn bleekscheet gehalte en de schrik dat je ‘m niet zou zien op m’n huid? Was het de prijs? No Idea ..

Alhoewel, ik heb er vermoeden. Ik ben een paletjes-seut. Ik varieer graag. Elke ochtend neem ik een ander paletje in de hand en draag ik iets anders. Gewoon, omdat het kan. Stiekem denk ik ook dat dit het probleem was, want van m’n volledige highlighter stash is er niet ééntje een ‘mono’. Raar hé, maar goed, ik ben ook iemand die z’n lasagne in laagjes eet..

Birchbox

Een héél lange inleiding om eigenlijk tot het punt te komen dat ik in Lissabon niet snel genoeg het limited edition ‘Afterglow Palette’ van Urban Decay mee kon gritsen. Ik keek zelfs niet naar de kleuren begod. Ik MOEST en zou het HEBBEN! ‘t Is dus maar achteraf dat ik zag dat de bekende ‘Aura’, ‘Sin’ & ‘Fireball’ er niet inzaten. Carecup empty, want de kleuren die er wél inzitten waren stiekem duizend keer mooier dan ik verwachtte!

Birchbox

In dit nieuwe paletje zitten maar liest vier nieuwe kleuren, die allemaal limited edition zijn. Van links naar rechts, van boven naar onder: Bliss, Peroxide, NSFW & Side Piece.

Birchbox

Birchbox

Birchbox

Birchbox

En speciaal voor jullie lieve lezers, swatches! Ook opnieuw van links naar rechts, van boven naar onder: Bliss, Peroxide, NSFW & Side Piece. Zie je die glans daar vanaf komen? WHUUUUUT!?

Birchbox

Ook al zijn ze super gepigmenteerd, ze zijn héél makkelijk in gebruik. Het is nog een beetje zoeken wanneer ik welke kleur gebruik – Peroxide gebruik ik bijvoorbeeld op dagen dat ik blush skip, terwijl ik voor een sunkissed look eerder voor NSFW kies – maar eigenlijk kan je elke kleur gebruiken in elke look. En die vormgeving .. Gotta love Urban Decay, no?

Goed nieuws, dit paletje is binnenkort ook te koop in België! Hou zeker de (online-)verkooppunten van Ici Paris XL in de gaten. Zelf betaalde ik er €37,50 voor in Sephora Lissabon!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “The Ultimate Urban Decay Afterglow

  1. Haha, ik heb dat soms ook… dat ik zó lang twijfel om iets te kopen, en na een jaar het toch opeens wél koop… raar hé 😀 het is wel echt een mooi product precies, maar niet erg goedkoop dus ik snap dat je lang hebt getwijfeld. Wel heel handig dat je ook de swatches laat zien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *