Make-up

A Twist of Sisley .. Phyto-Blush Twist!

Wie dacht dat na de komst van de Phyto Lip Twist & de Phyto Eye Twist het Sisley-verhaal van de ‘make-up-in-pencil’-revolutie volledig uitverteld was, heeft het grondig mis! In hun lente-collectie laten ze immers een volledig nieuwe telg op ons los, die – naast ogen en lippen – nu ook ons gelaat wat extra in de verf gaat zetten: de Phyto-Blush Twist!

Phyto-Blush Twist

Op het eerste zicht misschien een vreemd product – want eerdere ervaringen met een blush-in-stick waren niet zo goed – om door Sisley op de markt gebracht te worden, maar eigenlijk zijn deze sticks een logische uitbreiding van het ‘Phyto Twist’ gamma als je ‘t mij vraagt. Ik miste immers een beetje praktisch vernuft op dit vlak.

Want zeg nu zelf, hoe makkelijk is het om gewoon even een streepje aan te brengen op je wangen of jukbeenderen, dat je gewoon nog eventjes moet gaan uitblenden? Nooit meer te veel of te weinig op je kwast, maar gewoon direct resultaat. Me likey, zeker ‘s morgens als ik geen mens ben.

Phyto-Blush Twist

De Phyto-Blush-twist is een cream-to-powder blush, dat zich héél makkelijk laat uitblenden met je vingers of met een kwast. De crèmeblush transformeert in aanraking met je huid onmiddellijk tot een ultralicht poeder met soft-focuseffect. De kleuren zijn héél makkelijk op te bouwen, en zijn verkrijgbaar in vier verschillende tinten, waarvan ik twee blushes in huis heb. ‘t Is te zeggen. Een blush en een highlighter in feite ..

Petal is een zachtroze kleur. Op het eerste zicht heel opvallend, maar eenmaal aangebracht op de appeltjes van mijn wangen & uitgeblend, is het echt een natuurlijke blos. Al moet je daarvoor natuurlijk een beetje mijn huidskleur hebben. Voor de ‘donkerdere’ types of diegenen die het wat feller willen, zijn er twee andere kleuren beschikbaar.

Phyto-Blush Twist

Glow, de highlighter uit het assortiment, doet z’n naam alle eer aan. Hij geeft een mooie en natuurlijke glow. Iets moeilijker om met een kwast te blenden en op te bouwen dan met de blush, maar met het juiste gereedschap moet dat uiteindelijk wel lukken. Met de vingers gaat het iets makkelijker.

Phyto-Blush Twist

Grote fan hierzo van de nieuwe Phyto-Twist-telgen! En ook de Phyto-Blush Twist is, net zoals dat bij de andere Phyto-Twist producten het geval is, verrijkt met camelia- en karité-olie & vitamine E.

Je vindt ze sinds februari bij de parfumerie, waar je €50,50 betaalt per stuk. Verkrijgbaar in vier verschillende tinten.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *