Travel

TRAVEL: My trip to Ireland

Ja, je leest het goed: Ierland! Het zou me verbazen dat je nog niet doorhad dat ik er geweest ben (zeker omdat ik de laatste weken over niet anders geschreven heb), but yes! I’ve been to Dublin! Dublin (in het iers Baile Atha Cliath dus ..) is de hoofdstad van Ierland, en tevens ook een van de grootste metropolen van Europa! Er wonen ongeveer 1 miljoen mensen in Dublin (waaronder dus ook Nicky & Stephan) én het is een waar shopping walhalla! Heel wat winkelcentra, health-care stores, een Space NK, een Primark // Penneys én een Yankee Candle Store! Een impressie ..

On my way ..

Dublin

Ik reisde met Flibco van Brugge naar Charleroi (nope, not sponsored, maar wel té handig om niet te delen) voor 15€ heen én terug in een comfortabele bus! Geen stress, mooi op tijd én afgezet vlak voor de deur. Iedereen aan te raden!

Dublin

Dublin // Baile Atha Cliath

Ik heb géén foto’s genomen tijdens het shoppen (met vijf volle zakken was dat dan ook niet echt evident), maar ik heb wél geprobeerd om enkele typische sfeerfoto’s te nemen..

Dublin

Dublin

Dublin

Dublin

Time to go out and explore Dublin by night.. Oh and guess what! It was the first day of the Christmas-festivities!

Dublin

Dublin

Dublin

Dublin

Dankjewel Nicky & Stephan voor de super leuke vier dagen én voor de goede ontvangst bij jullie! Can’t wait to come back to visit you two!

Groetjes,

Laura

15 thoughts on “TRAVEL: My trip to Ireland

    1. Haha, ik las je vorige reactie net! Ja, toen ik in Dublin zat ging m’n domein er even uit, dus heb’k de post moeten verschuiven naar vandaag.. Bij deze! ‘t was echt zotleuk! Als je enkele post verderklikt, vind je onze vlog 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *