Personal, Travel

TRAVEL: Hola Barcelona!

Dit jaar ga ik het huis uit, en moet ik m’n soulmate a.k.a. kleine broer ‘achterlaten’ in m’n ouderlijke woonst. Wie een jongere broer heeft snapt wellicht wat ik bedoel. M’n broer en ik schelen welgeteld zes jaar in leeftijd. Ik heb ‘m altijd al een beetje willen beschermen, dingen doen ontdekken, bijleren, .. en nu dus ook plaatsen van de wereld zien. Voor z’n kerst gaf ik ‘m een vliegticket cadeau, voor z’n verjaardag een hotelreservatie! Ready for a bro-sis-trip?

Hola Barclona

We vertrekken deze avond om 18u vanop Zaventam om daar rond 20u te landen! Misschien zijn we net op tijd voor een mooie sunset over Mount Tibidabo? Om in de sfeer te komen, enkele foto’s van toen ik er vorige keer was.

Hola Barclona
Hola Barclona
Hola Barclona
Hola Barclona

Deze keer gaan we niet alleen foto’s maken, maar ook filmen! We’ll keep you posted! Door de drukke preparations ben ik er niet in geslaagd om een artikel voor morgen te voorzien. Vergeven jullie het mij aub?

Normaal gezien zouden we nu woensdag rond een uur of zes ‘s avonds terug landen! Spannend, want m’n broertje heeft stiekem HEEL VEEL vliegangst .. Duimen jullie voor hem?.

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “TRAVEL: Hola Barcelona!

  1. Ik kan me levendig in je broertje verplaatsen! Kben ook zo een schijterd en kheb nog nooit gevlogen! Volgend jaar gaan we naar Dublin (honeymoon!) en dan ist mijn toer… Ik ga men dokter vragen om wat valium voor te schrijven 🙂 xxx ik ga dus duimen! En have fun! Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *