Disney, Travel

TRAVEL: Disney ‘Frozen Summer Fun’

Bloggers & Disney, dat geeft toch vonken hé? Hoe langer ik mijzelf in de Blogosphere begeef, hoe meer mede-Disney-fans ik leer kennen. Leuk, want niet iedereen in mijn directe omgeving begrijpt dat magische Disney-gevoel .. Je weet wel, dat moment waarop je weer even kind bent?

Maar goed. Sharing is caring dacht ik zo, dus stelde ik aan Laurence voor om eens naar de nieuwe Disney zandsculpturen te gaan kijken.. Or should I say, Frozen Summer Fun?

DSC_1201

Hoofdthema dit jaar was dus vanzelfsprekend ‘Frozen’. Sculpturen van Elsa, Anna, Olaf, Kristoff, .. ze stonden ons allemaal op te wachten! Maar ook al onze andere helden waren dit jaar van de partij, en ook de Marvel-heroes kregen opnieuw een ereplaatsje op het terrein! Een impressie ..

DSC_1200

DSC_1202

DSC_1206

DSC_1207

DSC_1208

DSC_1209

DSC_1211

DSC_1217

Wil je ook genieten van de magie van Disney op het strand? Ga dan zeker eens langs! Misschien wat praktische info vooraf:

Waar: Groot Strand, Zeeheldenplein, Oostende
Openingsuren: elke dag van 10 tot 19 uur
Tickets: 12 euro, studenten en 65+: 10 euro, -11 jaar: 8 euro, -3 jaar: gratis

DSC_1221

Bedankt trouwens Laurence om mij te vergezellen dit jaar, en voor weer enkele epic-momenten te zorgen! Met een beetje geluk (en wat pixie-dust) raken we ooit wel eens samen tot in ‘the real deal’ in Parijs!

Ben jij al eens naar een zandscultptuur gaan kijken? Of ben je al eens naar een ijssculptuur van Disney gaan kijken? Is dit iets voor jou?

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “TRAVEL: Disney ‘Frozen Summer Fun’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *