perfume, Tom Ford

Tom Ford Black Orchid

In de Sunday Tag van twee weken geleden vertelde ik al dat ik ein-de-lijk een parfum van m’n wishlist mocht gaan schrappen! Mijn wishlist is behoorlijk lang, maar als ik mezelf niet onder controle zou houden zou deze lijst héél wat korter zijn en mijn spaarrekening héél wat leger.

Keuzes maken dus, en onder ogen zien dat ik al behoorlijk wat parfum zitten heb. Af en toe beloon ik mezelf dan met een nieuwe geur, en deze keer was dat met de Tom Ford ‘Black Orchid’ die ik door omstandigheden én een sterk staaltje onderhandelen erg goedkoop kon scoren!

Tom Ford

Black Orchid is donker, sensueel en zwoel../ Eigenlijk verraadt de flacon dit al! Zwart & goud? Mijn innerlijke luxepaardje begint voor minder te steigeren. Dan nog maar te zwijgen over de subtiele details die de flacon rijk is. Tom Ford herken je trouwens direct aan z’n flacons, want ook de White Velvet & de Violet Blonde zitten in zo’n flacon. Het naamplaatje verraadt met welke Tom Ford je te maken hebt!

Tom Ford

Deze geur is unisex. Als ik ‘m op m’n broer testte, rook hij übermannelijk (een beetje Paco Rabanne-achtig zelfs) maar op mezelf ruikt hij dan weer op en top vrouwelijk. Het zal wellicht te maken hebben met PH-waarden dergelijke, but hey, if it smells nice! De rode draad doorheen de geur blijft echter dezelfde: warm, kruidig & toch wat bloemig!

Tom Ford

Hoewel de geur vrij zwaar is, heb ik de indruk dat hij op m’n huid toch vrij snel vervliegt. Nuja, snel, na een uurtje of vijf ruik ik er niets meer van. Pity, want ik ruik ‘m wel super graag! Geen miskoop dus, al vind ik ‘m dan wel vrij duur als je ‘m aan volle pot aankoopt.

Tom Ford Black Orchid eau de parfum, 30ml – €65,95 & 50 ml – € 95,00 bij geselecteerde parfumerieën & bij sommige Bijenkorf-filialen

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Tom Ford Black Orchid

  1. Het klinkt erg aantrekkelijk, alleen rent mijn spaarvarkentjes , toch echt heel hard weg als hoort wat er op het kaartje vermeld staat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *