Tips & Tricks

TIP: Cheap-ass Scented Candles!

Mede-geurkaars-seuten, spits de oren! Ik heb een serie geurkaarsen ontdekt waar elke geurkaars-liefhebber alleen maar blij mee kunnen zijn. Subtiele & verrassende geuren, aantrekkelijk voor het oog én nog eens budgetvriendelijk op de koop toe! Intrigued? Ik alvast wel toen ik ze spotte bij ..

Action Kaarsen

ACTION! I kid you not, deze drie tinnen blikjes met 12u-durend brandplezier vond ik tijdens een toevallige passage in het lokale Action-filiaal. Hun ‘Home Wax Moods’-lijn reeds was een grote teleurstelling, dus eigenlijk liep ik nooit langs de kaarsen-departement. Tot ik aan de kassa iemand spotte met één van deze blikjes. Curiosity-mode: ENABLED!

De tinnen blikjes trekken onmiddellijk de aandacht als je er voorbij loopt. Ze stralen iets luxueus en ‘clean’ uit, dus ik was verbaasd ze nog nooit eerder gezien te hebben. En een aantrekkelijke prijs? Ok, tijd om ze uit te proberen. Zo gezegd, zo gedaan, en vijf tellen later stond ik met drie kaarsen aan de kassa. Eentje van elke geurvariant.

Action Kaarsen

De geurvarianten werden ‘Woody, Flower & Extra Pure Figue’, duidend op de geurfamilie waar ze toe behoren. ‘Woody’ is een combinatie van sandelhout & muskus, de dromerige ‘Flower’ bevat een mélange van Jasmijn, roos & amber, terwijl ‘Extra Pure Figue’ ruikt naar bergamot, limoen & cypress! Aparte combinaties, niet?

De kaarsen branden ongeveer 15 uur (ook al beweert de verpakking slechts 12u) als ik ze brand zoals mijn normale geurkaarsen. De geur is misschien niet zo intensief als een Yankee Candle of een Rituals-kaars, mijn kamer ruikt toch subtiel geparfumeerd. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld niet houden van een té-aanwezige geur.

Action Kaarsen

Mijn favoriet? FLOWER! De jasmijn zal daar wel weer voor iets tussen zitten zeker? De combinatie met de roos en de amber geven de geur iets poederigs! Ideaal om mee onder de lakens te kruipen, niet?

The best part, de prijs! Voor één zo’n kaars betaal je 89 cent. Jup, je leest het goed! 89 CENT! Waar wacht je nog op? HOP naar action, jij kaars-liefhebbende-lezer!

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “TIP: Cheap-ass Scented Candles!

 1. Oh dat is geen geld! Ben benieuwd naar de geur, soms vind ik ze té sterk ruiken en dan krijg ik er zo’n benauwd gevoel van dat ik altijd maar een raam open zet om wat te luchten haha!

   1. Hahaha inderdaad, je moet toch iets te zeuren hebben als Nederlander hé 😉
    Maar als je een kleine woonkamer hebt (zoals ik heb) dan is dit denk ik wel een handige uitkomst!

 2. Ze zien er inderdaad mooi uit! Ik ben een paar dagen geleden nog bij de Action geweest maar daar heb ik ze niet zien staan, hopelijk hebben ze de kaarsen wel tijdens mijn volgende bezoekje!

 3. wat een koopje, dit zou wel iets voor ons kunnen zijn…die zware geuren krijg en wij het haastaltijd in ons kabouterhuisje een beetje benauwd van….( het is al snel te veel in een kleine ruimte)…ik ga eens loeren of ze, ze hier ook hebben,fijne tip! thanx!

 4. Hahaha moest lachen met je allereerste zin. 🙂 Ik ben geurskaarsen-fan ja, als in dat ik ze veel te veel koop maar altijd vergeet te branden, hahaha. 89 cent is inderdaad niets wel, wowww!

 5. Deze kaarsen zijn idd heerlijk en je ruikt ze duidelijk bij het branden. Soms koop je geurkaarsen en toch ruikt het niet eens, maar helaas zijn ze niet meer bij action te vinden al 1 jaar al wat een grote teleurstelling is voor mij. Weet iemand waar ze wel te vinden valt? Ik heb mijn laatste 4 bewaard en vertikt het om ze aan te steken totdat ik ze weer kan kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *