Body- & Skincare

Filorga | Time Zero Serum

Filorga is geen onbekende meer op Essential Honesty. Ik gebruikte al sporadisch producten van het merk in m’n skincare routine, maar sinds een tweetal maanden – sinds mijn Biotherm Serum leeg is – gebruik ik zowel in m’n ochtend- als avondroutine een serum van het merk. Twee verschillende zelfs, waarvan ik vandaag de eerste aan jullie wil gaan voorstellen.

De reden waarom Filorga zo aanwezig is in m’n routine is simpel: het merk houdt zich meer dan 30 jaar bezig met anti-aging. Ze maken gebruik van fruitzuren, fillers en mesotherapie om rimpels te bestrijden. Helaas is ‘t bij mij een beetje genetisch bepaald om op vroege leeftijd rimpels te krijgen, en sinds ik bij een huidanalyse enkele maanden geleden de feiten – ofja, foto’s – voorgeschoteld kreeg van de nog-niet-volledig-zichtbare-maar-wel-aanwezige rimpeltjes, ben ik stilaan aan het overschakelen naar anti-ageing producten.

Filorga Time Zero Serum

Maar, de grote vraag: welke rimpel bestrijd ik nu eigenlijk? Moeilijke vraag, met een best eenvoudig antwoord. Begin dit jaar werd het ‘Time Zero’ serum gelanceerd, de nieuwste telg uit het bekende ‘Time Zero’-anti-ageinggamma. Hij werd ontwikkeld om quasi élke rimpel te gaan ‘bestrijden’: de diepste rimpels, vermoeidheidsrimpels, expressierimpels en de oppervlakkige rimpels. Het serum moet dus oppervlakkig, als diepgaand werken. Kan dat?

Filorga Time Zero Serum

Sinds kort wel. Dankzij de nieuwe ‘Swirl-technologie’ kan dit serum twee verschillende formules samenvoegen. De eerste gelformule zorgt ervoor dat de huid direct wordt strak getrokken en de tweede crèmeformule heeft vooral een anti-ageing werking. Ook zijn de ontwikkelaars er in geslaagd om de vertraagde hyaluronzuurproductie van de ‘oudere’ huid terug te activeren.

Op mijn huid heeft vooral de ‘Swirl’ de beste punten gescoord. M’n denkrimpel was toch een tiental uur ‘verstopt’ en ook m’n kraaienpootjes zijn optisch veel minder zichtbaar geworden. Na bijna drie maanden merk ik zelfs al wat minder rimpeltjes op! Vooral rondom m’n ogen en m’n voorhoofd! Whoopie!

Filorga Time Zero Serum

Ik gebruik dit serum net voor m’n dagverzorging. Hij trekt heel snel in en je laat geen vette waas op je gezicht achter, zodat ik snel verder aan de slag kan met m’n routine!

Het ‘Time Zero’-serum ligt vanaf maart in de rekken bij Ici Paris XL voor €59,90 (30 ml).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *