Body- & Skincare

Therme Bulgarian Rose

Sinds ik de nieuwe producten van The Body Shop met ‘English Rose’ ontdekte, belandden er steeds meer producten met een rozengeur in m’n beautystash. Meest recente aanwinst in de badkamer, zijn de ‘Bulgarian Rose’-producten van Therme. Verkrijgbaar in de drogisterij, maar toch producten met een bepaalde uitstraling!

De Therme ‘Bulgarian Rose’-producten leerde ik kennen dankzij de body mists die ik een tijdje geleden in huis haalde. Toen dat flesje eenmaal leeg bleek te zijn, wilde ik bij Kruidvat een nieuw exemplaar halen, maar stootte op een nagenoeg leeg schap waar enkel de verzorgingsproducten nog aanwezig waren. Dan maar die mee naar huis nemen zeker?

Therme Producten

Dat was zeker geen slechte beslissing, want intussen is zowel de ‘Shower Satin’ als de ‘Body Butter’ zo goed als leeg. In de producten zitten immers rozenextract en rozenolie die de huid hydrateert en soepel maakt. Daarnaast zit er ook cranberry-extract in, die bomvol antioxidanten zitten! En dan heb ik nog niets gezegd over het subtiele rozenparfum.

Therme Producten

Iets zwaarder van geur dan de producten van The Body Shop, maar daarom niet minder lekker. Superzacht, vrouwelijk & clean. Een aanrader voor mensen die houden van iets zwoelere, bloemige geuren.

Therme Producten

Een bodybutter is niet zo heel anders – buiten z’n geur natuurlijk – van alle andere body butters die ik heb geprobeerd, maar de ‘Shower Satin’ was dan wél weer een aangename verrassing. Heel wat dikker van textuur dan een showergel, en bijgevolg ook heel wat voedender! Beide producten laten een licht parfum achter op de huid. Zalig, én ook door de boyfriend goedgekeurd!

Therme Producten

De complete Therme Bulgarian Rose lijn bestaat uit een Badolie (100ml, €7,85), Shower Satin (200ml, €4,65), Shower Scrub (200ml, €8,95), Body Butter (250g, €9,50), Droge Olie Spray (125ml, €7,25) & een Body Mist (60ml, €7,26). Allen verkrijgbaar bij de drogisterij

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Therme Bulgarian Rose

  1. Ik hou van rozengeur, maar ik rook deze nog niet (dringend eens doen!). Hij ruikt toch niet teveel ‘gelijk bij de bomma’? Dat hebben zo van die rozengeuren dan weer wel vaak vind ik (die van L’Occitane heeft dat fel….)

    1. Neen, eigenlijk niet! ‘t Is héél subtiel. Een beetje poederig, dat wel, maar ‘t is niet dat je als een bomma rondloopt 😉 Die bulgaarse roos heeft dat eigenlijk sowieso niet in zich. ‘t Is maar als er ‘gewone’ roos in gebruikt wordt dat het zo oudbollig ruikt. Daarom dat ze bij The Body Shop hun ‘English Rose’ gecombineerd hebben met wat andere geuren, waardoor ‘t frisser wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *