Style, Winactie

Tea-Time met Evans & Watson + winactie!

Brrrrr.. Wat is het plots ontzettend koud geworden buiten? Gisteren was ik m’n handschoenen vergeten toen ik even kort naar de bakker fietste, en m’n handen waren he-le-maal verkleumd eenmaal terug thuis. Het is dus niet meer te ontkennen: de winter komt er aan! Gelukkig brengt de winter ook leuke momenten met zich mee! De feestdagen, sneeuwtaferelen, heerlijk warme badjes én ‘dekentje-serietje-theetje’ momenten. Vooral dat laatste is ontzettend genieten ..

Alle begin is klein

Van een kop thee kunnen zowel m’n vriend als ik ontzettend genieten. Ik raak er eerlijk gezegd niet altijd aan toe thuis, maar op ‘t werk drink ik regelmatig een kopje. Waar m’n vriend kiest voor ‘zakjesthee’, heb ik ‘t meer voor de losse varianten. Ik ontdekte recent het gamma van Evans & Watson, een Nederlands bedrijf die zich specialiseert in het distributeren van wel meer dan 300 verschillende theesoorten, mélanges & kruiden. Wat een aangename verrassing!

Heel veel keus dus. Hoe begin je zo’n zoektocht dan? Gelukkig heeft thee meer dan alleen een lekker smaakje. Veel theesoorten hebben een positieve werking op onze gezondheid – lichaam én geest. Misschien dat dat je wel wat kan verderhelpen? Even wat voorbeeldjes ter illustratie:

  • Citroen: Bevat veel Vitamine C en geeft je immuunsysteem een boost.
  • Gember: Versterkt en beschermt je wel tegen infecties, verkoudheid en griep.
  • Groene thee: zorgt er onder andere voor dat afvalstoffen sneller uit je lichaam verdwijnen
  • Zwarte thee: deze theesoort bevat polyfenolen, wat onder andere helpt tegen tandplak.

Alle begin is klein

Mijn favoriete thee? De Earl Grey Crème. Het romige van de vanille, gecombineerd met de klassieke smaak van Bergamot. Heerlijk voor deze druilerige herfstdagen! Een paar schepjes thee in mijn theekopje en klaar! Mmmmmmm ..

Maar nu komt het beste! Ben jij ook een theeleut en wil je graag een thee-cadeautje winnen? Dan heb ik leuk nieuws voor je! Ik mag namelijk namens Evans & Watson een heerlijk thee pakket weggeven t.w.v. €25,-. Wat je moet doen om kans te maken?

  • Volg mij op Instagram en like de wedstrijdfoto
  • Volg Evans & Watson op Instagram
  • Voor een extra winkans, of voor de mensen zonder instagram: laat onder deze blogpost een reactie achter zodat we weten dat je meedoet

Meedoen kan tot zondagavond 27 januari en enkel als je in België of Nederland woonachtig bent. Daarna zal ik begin februari persoonlijk contact opnemen met de winnaar, ofwel via instagram, ofwel via mail! Houd dus zeker je beider inboxen in de gaten. Veel success!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Tea-Time met Evans & Watson + winactie!

  1. Ik doe heel graag mee met de winactie! Ik heb een hele kast vol met lekkere thee. Mijn favoriet is Milky Oolong, denk ik. Het is moeilijk om te kiezen! 😀

    1. Ja, ‘t is iets wat je moet leren drinken ook denk ik. Koffie vind ik persoonlijk altijd véél te sterk en te eentonig, vandaar ook mijn liefde voor thee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *