Body- & Skincare

Talika Lipocils Expert Serum

In tijden van wimperextentions, wimperlifts en de immens populaire netwimpers met va-va-voom-effect, prijs ik mezelf gelukkig met een ‘weelderige’ wimperbos. Al van kinds af aan kreeg ik te horen dat ik lange wimpers had en hoe lucky daar ik wel mee moest zijn! Nu de nieuwste wimpertrends steeds meer volume, lengte & kleur vereisen, wil ik mijn arme wimpers niet naar ‘the average lashes’-hoop verwijzen.

Talika Lipocils Expert Serum

Mijn geheim at the moment? Het ‘Lipocils Expert’-serum van Talika, die je ‘s morgens en ‘s avonds aan op schone wimpers moet aanbrengen. Wanneer je deze routine dagelijks gedurende 28 dagen gaat herhalen, zouden je wimpers op het toppunt van hun kunnen moeten groeien. Ingrediënten zoals allantoïne (hydratatie), soja lecithine en hazelaar (ontstekingsremmende eigenschappen) zorgen voor langere, dikkere en sterkere wimpers.

Talika Lipocils Expert Serum

Heel wat mensen zijn sceptisch over dit soort producten, maar omdat ik zelf aan de lijve heb ondervonden dat wimpers-stimulerende middelen écht wel een verschil maken. Denk maar aan de ‘So Curl’-mascara van Sisley, de Rimmel ‘Wonder’full Volume Colourist’ & het ‘Revitalash’-serum. Daarom was ik ontzettend geïntrigeerd door dit spul!

Toegegeven, het is soms een beetje een gedoe. Het serum droogt niet zo heel snel, waardoor je in de eerste minuten geen mascara kan opbrengen. Ik loste dit op door m’n mascara pas op’t werk – lees: in de auto, net voor het kantoor – aan te brengen, zo’n halfuurtje na dat ik uit de badkamer ben. Het is ook wéér een extra stap in je routine, maar de effecten zijn de moeite méér dan waard.

Talika Lipocils Expert Serum

Het meest frappante effect, was het feit dat er sinds gebruik van het serum quasi geen énkel wimpertje is losgekomen bij het reinigen van mijn ogen. Het was al ontzettend verbeterd sinds het gebruik van m’n geliefde ‘So Curl’-mascara, maar nu zijn er in 28 dagen tijd slechts 5 wimpertjes losgekomen. En ja, dat is écht niet veel. Begin er maar eens op te letten!

Je kan het Talika Lipocils Expert Serum vinden bij de (online-)apotheek. Dit serum heeft een adviesprijs van €33,50.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *