T. Leclerc, Winactie

T. LeClerc Poudre Théophile Compact + Winactie

De laatste maanden ben ik helemaal in de ban van het merk T. LeClerc. De liefde ontstond bij de prachtige bronzer die ik kreeg bij de deautybox van Cathy Pill, flakkerde weer op door de augustusbox (waar zowel een nagellak van het merk als een prachtige blush inzat) én kende enkele weken geleden een hoogtepunt in mijn vertrouwde apotheek. Ik wandelde er buiten met maar liefst vier verschillende producten, waarvan er ééntje voor jullie bestemd is!

week31

Onderdeel van de buit was dit prachtige compacte poeder. De verpakking van dit poeder leunt heel sterk aan bij deze van de blush die ik al had. Alleen is deze iets groter (er zit ook meer poeder in, dus deeeuh) én staat er op dat het hier over het compacte poeder gaat. Kwestie van de blush & het poeder niet te verwarren met elkaar in de badkamer.

Als je de buitenkant al mooi vond, kijk dan eens naar deze binnenkant! Ik ben een sucker voor ‘powder-prints’. Zie je die fijne honingraad-structuur tussen de letters & figuurtjes door? Prachtig! Ik heb altijd moeite om zo’n producten voor het eerst te gebruiken, omdat ik de print niet wil verliezen.

week31

Yes, helemaal zot van T. LeClerc at the moment, want hun producten zijn én mooi om naar te kijken én nog eens super van kwaliteit! Voor dit poeder betaalde ik €32,50, wat ik nog zeer betaalbaar vind voor deze kwaliteit!

Winactie

Om jullie kennis te laten maken met het T. LeClerc-gamma, geef ik een prachtige ‘Perles Belle de Jour’ weg, ter waarde van €29,95. Deze poederparels geven je huid een prachtige & gezonde gloed. En euhm, is de verpakking niet to die for?

week31
Meedoen? Volg dan snel de stappen hieronder om mee kans te maken!

a Rafflecopter giveaway

week31

Deze winactie loopt af op 16 november om 20u! Dan kiest rafflecopter een ‘lucky winner’ uit die met deze prachtige prijs aan de haal gaat!

Groetjes,

Laura

18 thoughts on “T. LeClerc Poudre Théophile Compact + Winactie

  1. Per ongeluk via Andy zijn fb ingelogd, maar ik doe ook mee en heb alles gedaan 😉 mega toffe winactie, en ik lees je blog nog steeds dagelijks met veeeel plezier! Jolien

  2. Die ziet er zeker mooi uit!!!:):) Ben erg benieuwd naar het resultaat wat het op mijn huid zal hebben. Ik doe graag mee, en natuurlijk alle stapjes doorlopen.
    Groetjes ilse

  3. The embossing on that compact is cuuute! I used to see the brand around, but much less nowadays for some reason. The powders do look pretty good though 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *