Personal, Sunday Tag

Sunday Tag: The ‘Perfume’ Tag!

Elke zondag geef ik een stukje van mezelf bloot. Voorheen vond je er mijn wekelijkse #100happydays-challenge posts terug, en vanaf nu probeer ik jullie elke week te verwennen met een TAG-post. Sundays are made to relax, so sit back, relax and enjoy the tag!

week31

Deze week vulde ik de ‘Perfume’-tag in. Deze tag wilde ik super graag invullen na het opruimen van m’n parfum-stash, dus bj deze ..

Wat is de raarste flacon die je in je stash zitten hebt?

Hier moet ik zelfs zo lang nog niet over nadenken, want het artikel is nog maar recent gepubliceerd. Voor diegenen die het gemist hebben, de Fame Black Fluid van Lady Gaga is BY FAR het raarste parfum dat ik al gehad heb.

Lady Gaga Black Fluid

Niet alleen omdat het parfum ZWART IS, maar ook omdat de flacon super cool is!

Welk parfum draag je op dit moment het meest?

Dat zijn er twee eigenlijk! Ten eerste draag ik super veel de ‘For Her’ van Narciso Rodriguez: zoet, sensueel en met keiveel power. Ten tweede gebruik ik nu regelmatig de ‘Gingembre Rouge Fresh Fragrant Water’ van Roger & Gallet! Nog een échte wintergeur, maar toch iets frisser door de tropische toetsen!

Roger & Gallet

Wat is jouw favoriete parfum voor ‘date-night’

Oei, nu moet ik dus m’n vriend hierin betrekken? Nu, gelukkig is hij 100% fan van m’n Miss Dior Le Parfum, dus draag ik deze regelmatig als we ergens naartoe gaan. De geur is heerlijk zoet en mysterieus. Het was ook het eerste parfum dat ik van meneer cadeau kreeg! Dus ja..

Jo Malone

Ik durf nu ook al meer m’n Jo Malone White Jasmin & Mint dragen als we ergens heen gaan. Ook een favoriet van Monsieur Le Boyfriend én van mezelf. Twee vliegen in één klap!

Wat was je favoriete geur in het middelbaar?

Heel wat lezeressen zullen nu een ‘aha erlebnis’ hebben of een zucht van opluchting slaken (yes, you are not alone) als ik jullie vertel dat m’n favoriete geuren toen de Tommy Girl & True Star van Tommy Hilfiger waren. Zowat ie-der-een uit m’n klas droeg wel één of ander Tommy-parfum, maar ik was écht verliefd op die twee geuren. Wat wist ik van de wereld?

True Star ruik ik nog altijd erg graag, maar Tommy Girl? What was I thinking ..

Wat is je favoriete zomerse parfum?

Believe it or not, in de zomer ga ik de minimalistische kant op! Waar veel merken dan uitpakken met fruitige & frisse geuren, kies ik meer voor het cleane! Met stip bovenaan mijn summer-fragrances: ‘Pure Grace’ van Philosophy!

week31

Van welk parfum heb je spijt dat je het gekocht hebt?

Wel, erg vreemd eigenlijk, want het was een parfum dat ik in het begin echt graag rook: ‘Lolita Lempicka’ van het gelijknamige merk.

DSC_2401

In het begin was ik echt helemaal into het rokerige & kruidige van deze geur, maar de laatste tijd kan ik er precies niet meer zo goed tegen. Deze ligt nu intussen in een donkere hoek van m’n beautykast.. Pity, want ‘t kon zo mooi geweest zijn.

Welk parfum staat nog op je wishlist?

Staat of stond, want stiekem heb ik ‘m al gekocht. Wat het precies is vertel ik later wel, maar ik kan wel verklappen dat het iets te maken heeft met ene meneer Ford, en nee, niet Harisson!

Hopelijk vonden jullie deze tag leuk? Neem ‘m gerust over en stuur mij een linkje! Zo leer ik jullie ook beter kennen!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Sunday Tag: The ‘Perfume’ Tag!

  1. Hahaha Tommy Girl. Big Surprise! Ik heb die ook gehad in het 4e middelbaar. Niemand had hem bij mij maar de prijs was goed en hij rook gewoon zalig. Ik heb deze ook niet opnieuw gekocht. What were we thinking!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *