Personal, Sunday Tag

Sunday Tag: ‘First Things’ Tag!

Elke zondag geef ik een stukje van mezelf bloot. Voorheen vond je er mijn wekelijkse #100happydays-challenge posts terug, en vanaf nu probeer ik jullie elke week te verwennen met een TAG-post. Sundays are made to relax, so sit back, relax and enjoy the tag!

week31

Deze week vulde ik de ‘First Things’-tag in! Een paar ‘eerste dingen’ uit mijn leven! Behoorlijk random shizzle, maar grappig om over mensen te lezen! Ook wel leuk om in te vullen!

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt?

Mijn wekker op snooze kloppen. Ik ben echt een norse mens ‘s morgens én ik kan er écht niet aan doen. Mijn vriend is altijd direct klaarwakker, terwijl ik lig te mopperen in bed. Als ik niet kan snoozen (2x10min is voor mij voldoende) raad ik je aan om ver, héél ver van mij weg te blijven de eerste uurtjes ..

Eerste auto?

Mijn huidige: een zwarte Renault Clio uit 2002! Die heeft intussen al zo’n 65.000km met mij afgelegd (in een tweetal jaar) dus we zijn dikke vriendjes! Hij heeft de Mont Ventoux al gezien, de Côte D’Azur, Piet Huysentruyt’s Likoké, de Dordogne, .. Ik hou van m’n beestje!

Sunday Tag

Hier zie je ‘m op de Mont Ventoux!

Eerste keer vliegen?

Dat moet Mallorca geweest zijn. Ik was toen net één jaar geworden (mijn ouders gingen altijd eind Augustus op reis). Ik was een héél braaf kindje om mee te nemen in’t vliegtuig, dus dat heeft m’n ouders nooit tegengehouden om te reizen.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was?

Dat sluit naadloos aan met wat ik hierboven vertelde: Stewardess! M’n ouders sleurden me altijd mee op reis, waardoor ik echt van vliegtuigen ben gaan houden. Mijn nonkel was tevens ‘vliegtuigspotter’ waardoor m’n fascinatie steeds maar groter werd. Stewardes ben ik uiteindelijk nooit geworden, maar ik hou nog steeds enorm van vliegtuigen!

Sunday Tag

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk?

Mij een halfuurtje afzonderen. Ik ben vaak stressy als ik thuiskom (heb ook een job die veel van me vraagt op sommige momenten) en dan blaas ik soms eens te veel stoom af. Iedereen wil altijd weten ‘Hoe was’t op’t werk?’ maar ik heb helemaal geen zin in dat soort conversaties. De klassieke LAAT MIJ GERUST momentjes!

Eerste grote aankoop?

Dat moet m’n Louis Vuitton Speedy 30 zijn die ik kocht in Parijs! Mijn eerste grote aankoop met m’n zuurverdiende centjes! Trots dat ik was. Kijk maar op de foto hieronder!

Sunday Tag

Eerste vakantiewerk?

Toen was ik attractiebediener in het Boudewijn Seapark! Ik leerde er m’n vriend kennen (ook al vonden we elkaar pas terug na 4 jaar!) én ik heb er vriendschappen voor het leven aan overgehouden! Echt nostalgische tijden ..

Sunday Tag

Hierboven zie je een foto van ons op de allerlaatste werkdag van de zomer! Pret verzekerd! Met zoveel mogelijk in een bootje naar beneden! Ik zit achteraan trouwens!
Hopelijk vonden jullie deze tag leuk? Neem ‘m gerust over! Wie wordt de eerste die zijn/haar ‘first things’ aan ons blootgeeft?!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Sunday Tag: ‘First Things’ Tag!

  1. Haha supercool om te lezen! Die foto van Boudewijnpark ziet er echt tof uit. Daar gingen we vroeger met het school veel naartoe! Dit moest je gewoon gedaan hebben als kind. Zo grappig dat je er gewerkt hebt.
    En je fascinatie voor vliegtuigen kan ik volledig snappen. Het is zooo geweldig hoe zo’n ding de lucht in kan gaan. Je liefde ervoor snap ik dan niet want ik ben doodsbang voor vliegtuigen.
    Ja hele leuke tag!

    1. Haha, ik werkte daar echt zotgraag! Het betaalde wel archislecht. Toen ik 16 jaar was verdiende ik 5,9 euro per uur.. STEL JE VOOR! Later dan bij Colruyt belandt en daar bijna het dubbele verdiend! Oei, zo bang van een vliegtuig? Ik heb meer schrik in de auto bij sommige mensen dan bij een piloot :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *