Body- & Skincare

Summerproof met Le Petit Marseillais

Weinig merken doen het hen na, want de zomercollecties van Le Petit Marseillais zijn altijd om nét je vingers niet bij af te likken. Geuren die recht uit de Provence je badkamer binnenstormen én texturen & formules die je huid lekker verwennen: heerlijk! Niet voor niets zie je dit merk elke zomer op Essential Honesty voorbijkomen!

Nieuw in de badkamer ten huize Christaura: twee nieuwe heerlijke producten uit de ‘Sublimant’-lijn, en de gloednieuwe ‘Marine’-douchegel, drie producten die je lichaam helemaal summerproof moeten maken én de zon ook op de iets minder zonnige zomerdagen in je huis brengen.

Splash

Aan de ‘Sublimant’-lijn – die je wellicht kent van de populaire droge olie – werden er twee nieuwe producten toegevoegd: een hydraterende bodymilk en een exfolierende douchecrème, waarvan de laatste mijn favoriet is. Typisch aan deze lijn is de heerlijke geur van abrikoosolie, een van de redenen waarom de droge olie zo populair is, en hun feloranje verpakking.

De bodymilk voedt je huid niet alleen, maar laat ook een iriserend laagje achter op je huid, waardoor die er stiekem een beetje stralender uitziet dan hij in werkelijkheid is. If you can’t make it (of toch niet direct) you have to fake it, nietwaar? Ideaal voor de eerste zomerdagen door te komen, ook al ziet je huid er niet tiptop uit. Misschien niet zo héél spannend, maar potverdikke .. Dat parfum!

Splash

De exfolierende douchecrème is echter wél iets waar ik als blogger zit op te wachten. Een voedende douchecrème die je huid niet alleen reinigt, maar ook lichtjes exfolieert? Komaan, in de zomer is dit toch écht wel ideaal? En grootste troef: ‘t zijn plantaardige korrels, dus niet belastend voor het milieu!

Splash

Volledig nieuw in het assortiment: de Marine-douchegel! Iets heel geks eigenlijk, want dat ‘verfrissend’ mag je echt wel letterlijk nemen. In de formule zitten naast mediterrane algen en zeemineralen – die toegevoegd werden om je huid te hydrateren – ook minerale zouten en magnesium, die voor een heel fris effect zorgen tijdens het douchen. Getest én dubbel en dik goedgekeurd tijdens de afgelopen hittegolf. Lifesaver wanneer je aan het chaufferen bent!

Splash

Hoewel ik ‘t meest fan ben van de exfolierende douchegel, heeft de nieuwe ‘Marine’-douchegel eigenlijk wel al ‘t meest z’n nut bewezen! Zorg dat je ‘m in huis hebt vooraleer de volgende hittegolf onze contreien bereikt!

Adviesprijzen liggen tussen de €2,89 en de €4,99 voor de drie producten. Ze zijn verkrijgbaar bij de drogisterij, maar ook in heel wat grote supermarktketens!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Summerproof met Le Petit Marseillais

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *