Jewels, Personal

Spotted: SD Jewelry

Deze week geen ‘Parfum van de week’, maar opnieuw een leuke spotted-post! Een van de leukste dingen aan bloggen, is het ontdekken van andere blogs en de bloggers die elke dag hun eigene update de wereld in stuurde. Zo kwam ik onlangs in contact met Saskia van VirusOfBeauty. Zij runt een webshop met zelfgemaakte, unieke juwelen waarvan ik er twee heb mogen ontvangen om met jullie te delen. Zelf ben ik erg moeilijk in het dragen van juwelen. Ik heb een nikkelallergie en mag onderandere geen oorbellen dragen omdat de kans te groot is dat deze gaan ontsteken. Ringen, armbanden en kettingen kan ik dan wél weer dragen, mits zij 100% nikkelvrij zijn. Hier heeft Saskia rekening mee gehouden, en ik kreeg een prachtige ring én hangertje toegestuurd.

P1010453

Op Saskia’s webshop SD Jewelry kan je niet alleen je eigen unieke budgetvriendelijke juweel bestellen, je kan je juwelen ook laten herstellen! Daarnaast heeft ze ook een zeer ruime vaste collectie, waaraan regelmatig nieuwe stukken worden toegevoegd. Elk juweeltje heeft een eigen naam, wat super leuk en makkelijk is. Zo krijgt je juweel een eigen personaliteit!

Maar, back to the two beautifull pieces! Graag wil ik jullie eerst even het hangertje ‘love potion’ voorstellen. In dit schattige flesje zit een klein juweeltje verstopt, die gedrenkt is in een glittervloeistof! Het flesje is ook afgekurkt, en lijkt zo echt op een flesje met een liefdesdrankje!

P1010460

Aan het flesje zelf hangt ook nog een juweeltje zodat het hangertje nog wat extra in het oog springt! Het was niet zo eenvoudig om hier een scherpe foto van te maken door de slechte lichtinval de laatste weken, maar ik hoop dat alles toch goed zichtbaar is! Je kan dit hangertje bestellen op de webshop. Hij kost €4,00 euro en is beschikbaar in verschillende variaties!

P1010458

Het tweede sierraad dat ik mocht ontvangen is er ééntje die ik nog veel zal dragen! Het is een verstelbare ring die de naam ‘red rose’ draagt. Als de afbeelding op de ring niet 100% je ding is, kan je deze zelf kiezen en doorgeven aan Saskia. Zij maakt dan een gepersonaliseerde creatie.

P1010454

Ik vind deze écht mooi! Hij past perfect bij m’n lichte huidskleur. Deze kost €3,00 op de webshop, wat echt spotgoedkoop is voor zo’n mooie vintage ring!

Saskia, bedankt voor de leuke goodies! Neem zeker eens een kijkje op haar blog of haar facebookpagina!
Wat vinden jullie het mooiste juweel?

Groetjes,

<a href=”http://www.essentialhonesty.be/wp-content/uploads/2013/01/laura.png”><img alt=”Laura” src=”http://www.essentialhonesty.be/wp-content/uploads/2013/01/laura-300×112.png” width=”180″ height=”67″ /></a>

7 thoughts on “Spotted: SD Jewelry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *