Make-up

Some more Paul & Joe cuteness ..

Soft kitty, warm kitty, little ball of furrrrrrr .. Purrr purr purrrrr! Katten zijn, zoals ik in het ‘some Paul & Joe cuteness‘-artikel al aanhaalde – een terugkerend thema voor Paul & Joe. Niet alleen in de prêt-à-porter-collecties kan je af en toe een katje spotten, ook in hun make-up collectie komen ze af en toe eens piepen. Maar het is niet allemaal katjes wat de klok slaat. ‘Cuteness’ is key voor Paul & Joe, wat resulteert in producten die haast te mooi zijn om te gebruiken.

Paul and Joe

Intussen is mijn Paul & Joe collectie al wat aangegroeid, en wil ik vandaag enkele nieuwe aanwinsten aan jullie voorstellen. Prepare yourselves, epic cuteness is coming!

The Complexion

Niet gezegend met een perfecte teint? Troost je, ik ook niet .. Paul & Joe heeft gelukkig ook aan ons gedacht en enkele producten in assortiment zitten die je een clean canvas bezorgen. In een schattige verpakking dan nog wel!

Paul and Joe

Als eerste heb je de ‘Moisturizing Foundation Primer’, die in een prachtige flacon zit. Je zou denken dat het glas is, maar het is toch plastic. Iets minder gevaarlijk om in huis te hebben met kindjes hé. Of met lompe vingers.. Maar goed, deze kan je eigenlijk vergelijken met een BB-cream. Lichte dekking, maar een subtiele finish. Wie meer wil, kan daarboven nog de foundation aanbrengen.

Die zit in een misschien minder schattige verpakking, maar het product zelf is top! Doet me een beetje denken aan de ‘Lingerie de Peau’ van Guerlain. De dekking is in combinatie met de primer voor mij ideaal, maar voor een subtiel effect gebruik je best enkel de primer. De foundation is iets dekkender, maar ook nog niet over-the-top.

Paul and Joe

Pronkstuk op mijn kaptafel: de ‘Illuminating Loose Powder’. Niet alleen de verpakking is prachtig – kijk naar de foto van ‘t dekseltje bovenaan m’n artikel – ook het effect op m’n huid is prachtig. Het zit een beetje tussen een illuminating cream/powder à la ‘Météorites’ en een highlighter. Heel moeiijk om op foto vast te leggen, maar hierboven krijg je wel een idee. Je kan dit poeder op je hele gezicht aanbrengen, of op de zones die je iets meer wil laten oplichten.

The Lips

Oké, over naar de lippen. Mijn gewone lippenstift kennen jullie al intussen, maar hun glossy lip colors waren mij nagenoeg onbekend. Hoewel ik verknokt ben en blijf aan mijn matte lipsticks, mag het soms wel eens wat ‘glossy’ & volumeuzer zijn. Mijn lippen zijn niet heel groot of ‘dik’, maar met een laagje gloss erover worden ze plots een stukje ‘plumpier’. Pluspunten voor de schattige verpakking opnieuw, alleen jammer dat hij niet in de andere cases past.

Paul & Joe

Ik heb de kleur ’07, Dulce de Leche’, een bruin-achtige kleur die subtiel oogt op mijn lippen. Ik draag sowieso graag tinten met een bruine ondertoon in, dus deze is me op ‘t lijf geschreven. Houdbaarheid is wat je kan verwachten van een gloss, maar deze plakt haast niet. Joepie!

The packaging

Het leuke aan Paul & Joe is dat je je bestaande stash eigenlijk een volledig nieuwe (al dan niet poezen-) look kan steken, zonder een nieuw product te moeten aanschaffen. Er bestaan verschillende soorten hulzen en cases, zowel voor lipproducten als gezichts-make-up. Mijn huidige lipstick zit op dit moment nog in zijn tijger-printje, maar er ligt al een winterse paarse huls (€7,75) met rost-kattenkopje klaar! Ik heb dezelfde case (€7,75) trouwens voor m’n blush en/of oogschaduw in te stoppen. Voor een feestje vind ik de witte 3D-cat-case (€11,95) dan weer iets leuker. Ie-der-een is er zot van. Maar dan écht zot. Everybody likes cats!

Paul & Joe

Paul and Joe

Mocht je echter toch geen fan zijn van katjes – euhm, wat?! – kan je natuurlijk ook nog non-kitty-cases aanschaffen. Maar waarom zou je dat nu willen? Neen, grapje. Ze hebben ook cases met bloemenprint, paisley en retro-motiefjes. Dus ook voor non-catpeople is er zeker iets te vinden.

De producten van Paul & Joe zijn verkrijgbaar in verschillende verkooppunten. Neem eens een kijkje op hun Belgische website om jouw dichtstbijzijnde verkooppunt te ontdekken. Let op, sommige producten zijn limited edition!

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “Some more Paul & Joe cuteness ..

  1. Oh wat een mooie spulletjes allemaal. Die poeder denkt me denken aan die van mijn oma vroeger. Deed ik het stiekem op als ze niet keek en dan denken dat het niet opviel haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *