Desigual, perfume

Some ‘Love’ from Desigual

Even een rewind naar enkele maanden geleden. Broer. Ik. BARCELONA! Great fun! Vijf dagen gezelligheid, mooi weer, lekker eten én .. ook wel wat shoppen! Must do in Spanje: de Desigual-stores bezoeken. De winkels zijn niet alleen dubbel zo groot als in Brugge, maar de kledij is er ook stukken goedkoper.

Tijdens een snuistersessie in de ‘El Corte Inglés’ op Plaça Catalunya ontdekte ik dat Desigual parfum verkocht ter ere van hun 30-jarig bestaan! Niet één, niet twéé, maar DRIE geuren: Love, Sex & Fun! Helaas, wegens gebrek aan plaats in de valies heb ik er niet veel aandacht meer aan besteed, tot nu..

Love Desigual

Heel recent kwam deze ‘Love’ van Desigual terug op mijn pad, die met z’n kleurrijke verpakking wel iedereen z’n aandacht trekt. Voor de een is het een beetje schreeuwerig, terwijl de andere hier als een magneet zal worden naar toegezogen. Have love every day!

Love Desigual

De flacon is onmiskenbaar Desigual. Vrolijke kleuren, speelse print .. La Vida es Chula (vertaald uit het Spaans maakt dat ‘Life is Fun’) zoals Desigual zelf zegt! Zie je trouwens dat het dopje is versierd met een stukje Desigual stof? Hermoso!

Love Desigual

Hoewel ik de laatste tijd de wat ‘frissere’ toer opga (Annayaké’s Bonheur, Jo Malone White Jasmine & Mint, BoHo’s Iles Eoliennes, .. ) als het op parfum aankomt, is deze ‘Love’ wel iets dat heel vertrouwd in de neus ruikt. Zoet, toch wat bloemig en vol power. Iets wat ik bijvoorbeeld met ‘Loverdose’ van Diesel ook had. Zo eentje dat hoofden doet draaien als je de kamer doorloopt. Dàt!

Love Desigual

Een heerlijke zomergeur, die toch zo’n vier uur goed blijft hangen! Deze 30ml-flacon past trouwens perfect in je handtas, zodat je kan bijsprayen wanneer nodig. En geef toe, ‘t is ook een pareltje om in je handtas zitten te hebben, toch?

Benieuwd naar de geurtjes van Desigual? Ze zijn verkrijgbaar in drie formaten: 30, 50 en 100 ml. De respectievelijke kostprijs hiervan is 34 euro, 44 euro en 59 euro. Verkrijgbaar bij de Desigual-stores en Inno

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Some ‘Love’ from Desigual

  1. Ik heb die parfum ook! Ben er zo blij mee want ik ben een hele grote desigual fan!!!! Heel mooie foto’s trouwens heb je gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *