scrub, Soap & Glory

Soap & Glory ‘Sugar Crush’ Scrub

Nu mijn laatste Rainpharma-sugar scrub naar de eeuwige jachtvelden vertrokken is, moest ik dringend op zoek naar een vervanger. Na wat gerommel in de beautykast, kwam ik een vergeten schat tegen: de Soap & Glory ‘Sugar Crush’ Scrub! Deze suikerscrub zat in het giga-‘Soap & Glory’-pakket dat ik meebracht uit Londen, maar trok eigenlijk nooit echt m’n volledige aandacht. Met topproducten als de goddelijke ‘Whipped Clean Shower Butter’ & de überzachte‘Butter Yourself’ Moisturizing Lotion is dat ook niet verwonderlijk! Toppertje of floppertje?

BCN

Op dit moment heb ik het méér voor Sugar Scrubs dan voor Salt Scrubs (daar ik met een projectje ‘scheer die benen met een mesje’-project bezig ben) omdat die m’n huid niet zo irriteren. De korrel van deze Sugar Scrub is op z’n minst gezegd apart. De bruine suiker zit in een soort van olie-achtige pasta waarin zowel een grove als een minder grove korrel zit. Iets speciaals dus! Naast suiker, zitten er ook gemalen macadamia-pitjes in (de bruine puntjes die je ziet op de foto) de pasta. Deze zorgen voor een iets intensiever scrubgevoel.

BCN

De dikke omhullende pasta is trouwens verrassend voedend. Kan ook niet anders, want hij bevat zoete limoenolie en héél voedende amandelolie. Door de limoen heeft de scrub trouwens een zeer aangename citrusgeur. Zo niet echt ‘in your face’ zoals met ‘a zest of happiness’ van Rainpharma, maar een prikkelende, ietwat tropische geur. Dat, in combo met de vertrouwde ‘clean scent’ die Soap & Glory kenmerkt. Niet echt volledig m’n cup of tea, maar goed..

De pasta kleeft zeer goed aan de huid in de douche, waardoor je product niet voor de helft in het doucheputje belandt tijdens het aanbrengen. Een must voor een goede scrub, naar mijn bescheiden mening.

BCN

Topproduct, waarvan enkel de geur voor mij persoonlijk een minpuntje blijkt te zijn! Niet slecht toch? M’n huid is na gebruik lekker zacht en gevoed, en dat vind ik het belangrijkste criterium voor een goede scrub! Plak hier de geur van de ‘Whipped Clean Shower Butter’ op, en je stoot zelfs mijn Rainpharma-chouchou van de troon!

De Soap & Glory ‘Sugar Crush’ Scrub kostte bij Boots UK ongeveer £8,00 .. Omgerekend zou dat net geen €11,00 zijn. Helaas is Soap & Glory niet zo heel erg goed verkrijgbaar in Belgenland. Zet ‘m dus zeker op je ‘to shop’-lijstje als je over het Kanaal moet zijn!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Soap & Glory ‘Sugar Crush’ Scrub

  1. Deze gaat op mijn shop lijstje voor als ik weer eens naar Duitsland ga 😀 Heb deze tijdje terug in mijn handen gehad maar weer terug gezet (zo stom haha) x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *