Make-up

Sisley Spring: Phyto-Touche Trio ‘Canelle’

Dat ik fan ben van de lentecollectie van Sisley, daar moet ik geen doekjes om winden! Sober, niet al te bombastisch, maar wél producten die er ‘kloef’ op zitten. Zo van die producten die zonder verpinken in je dagelijkse routine belandden. Ik was al fan van hun nieuwe ‘phyto-blush twists‘, maar ook een ander product uit hun lentecollectie kon me bekoren: de Phyto-Touche Poudre Eclat Soleil!

Too Faced Chocolate Bar

Een beetje een lange naam voor een relatief ‘normaal’ product, maar toegegeven, een fancy name wekt altijd nét dat tikkeltje extra interesse. De poeders in dit gamma worden gefabriceerd met een ‘crème-to-powder’-textuur die met de huid versmelt. Daarenboven hebben ze ook verzorgend effect! Ze zijn zacht voor je huid dankzij de toegevoegde camelia- &karité-olie en toegevoegde vitamine E beschermt de huid mee tegen vrije radicalen. Joepie!

Maar, ‘t kan nóg chiquer! Bij aanschaf van dit poeder krijg je er een hoogwaardige mini-kabukikwast bij. Geen rommel zoals je meestal terugvindt in een (most common-oogschaduw-)palet, maar écht wel deftig materiaal waar je wat aan hebt. Sisley ontwikkelt zijn AL kwasten (jawel, ook deze ‘freebie’, zo je ‘t wil) in samenwerking met het Franse bedrijf Raphaël, dat al sinds 1793 kwaliteitspenselen vervaardigt. Bekijk ‘t maar eens in de parfumerie! Geen kattepis, dit kwastje!

Too Faced Chocolate Bar

De Phyto-Touche’s komen in twee kleurvarianten: Trio Pêche ‘Dorée’ is de lichtste van de twee en heeft beige bronstinten & een koraalroze blush, terwijl Trio Miel ‘Canelle’ wat dieper is in de bronskleuren, en wat koeler is in de blush. Maar, ongeacht welke kleur je kiest: ze geven een instant sunkissed look! De twee brons-kleuren zorgen voor een natuurlijk ‘bronzed’ effect en de blushkleur geeft je look wat meer leven.

Persoonlijk gebruik ik de bronskleuren samen, en de blush apart. Ook al ben ik een beetje aan het zeuren in dat sunkissed effect – nog steeds trouwe gebruiker van de ‘Golden Radiance Booster‘ van Clarins .. Sorry not sorry op dit moment,toch geeft het je huid een subtiel gebronsd kleurtje, zonder too much te zijn. Je kan ze echter ook combineren voor een ‘natureller’ effect.

De Sisley Phyto-Touche Poudre ‘Eclat Soleil’ in de varianten ‘Dorée’ & ‘Canelle’ zijn sinds maart verkrijgbaar in de parfumerie. Je betaalt hiervoor €84,00, maar je krijgt er de mini-kabuki gratis en voor niets bij. Wedden dat je al je oude kabuki’s de vuilbak inkiepert?

Groetjes,

Laura

1 thought on “Sisley Spring: Phyto-Touche Trio ‘Canelle’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *