Make-up

New Sisley Phyto-Lip Twists: Litchi & Melon

Mijn lipstick-adoratie bevindt zich op ongekend hoog niveau sinds ik twee nieuwe Sisley Phyto Lip Twists in m’n stash mocht verwelkomen. Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik van een vriendin de kleur ‘Peach’ cadeau (mits de kleur achteraf gezien haar ding niet bleek te zijn, maar ze die wel intensief had gebruikt de eerste maand) die ik niet reviewde, wegens ‘niet photoproof’, maar nu Sisley vier nieuwe kleuren heeft toegevoegd aan het assortiment, kan ik er twee ein-de-lijk eens in al hun glorie aan jullie laten zien!

Sisley Phyto Lip Twist Melon Litchi

Voor wie ze nog niet zou kennen, even een kleine infoflash: de Phyto-lip Twist van Sisley is een combinatie van een verzorgende lippenbalsem en een prachtige, dekkende lipstick. Een beetje als de Chubby Stick van Clinique qua vormgeving, maar dan heel wat voedender – net zoals àlle make-up van Sisley overigens – van textuur, intensiever qua kleur én luxueuzer qua verpakking!

Sisley Phyto Lip Twist Melon Litchi

Ik herinner mij nog goed de eerste keer dat ik ‘m op m’n lippen aanbracht. POW, wat een ‘soothing sensation’ was me dat! Om dan nog te zwijgen over de kleur! Dit seizoen voegt Sisley twee nieuwe kleuren toe aan de reeds bestaande serie van zes kleuren: Melon & Litchi. Die laatste is intussen al gepromoveerd tot favoriete lipkleur-du-jour!

Sisley Phyto Lip Twist Melon Litchi

Sisley Phyto Lip Twist Melon Litchi

De vorm van de pen is zodanig gemaakt, dat de lip twist héél makkelijk en precies aanbrengt. Intussen kan ik ‘m zelfs perfect aanbrengen zonder spiegeltje! Handig! Als ik merk dat ik wat product te kort kom om precies te mikken, draai ik onderaan een beetje extra product omhoog. Foolproof!

Sisley Phyto Lip Twist Melon Litchi

Hoewel de textuur vrij vettig & voedend is, blijft de kleur vrij lang op je lippen zitten. Litchi iets langer of Melon trouwens, maar dat heeft meer met de pigmentatie te maken dan met de textuur. De kleur is immers sneller verdwenen dan het ‘voedende’ laagje. Die laatste gebruik ik dan meestal op een ‘no makeup makeup’-day, wanneer m’n lippen met een ‘hint of color’ voldoende hebben. Love it!

Sisley Phyto Lip Twist Melon Litchi

Hier zie je trouwens ‘Litchi’ op m’n lippen! Een mooiere ‘hint of color’ kan ik me op dit moment niet inbeelden!

De producten van Sisley zijn te koop bij de luxeparfumerie. Deze Phyto Lip Twists bestaan in vijftien verschillende tinten en kosten €36,00 per stuk.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “New Sisley Phyto-Lip Twists: Litchi & Melon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *