Make-up

Sisley ‘So Curl’ Mascara

‘ ‘t Is gebeurd ‘ zou Erik Van Looy zeggen. Maar lieve lezers, het is effectief gebeurd: ik heb een nieuwe favoriete mascara. Al jaar en dag gebruik ik quasi elke dag – er zijn uitzonderingen natuurlijk – de ‘ They’re Real ‘-mascara van Benefit. Geen enkele mascara kon ‘m van de troon stootten, tot nu.

Winnaar van m’n mascara-hart? Deze Sisley ‘So Curl’ Mascara, de Rolls Royce onder de mascara’s. High-End Make-up weet al een tijdje m’n hart te stelen, maar dan voornamelijk omwille van de packaging. Bij Sisley, die op z’n minst high-end te noemen is, is het eigenlijk puur en alleen omwille van de werking én het effect van deze producten. Niet goedkoop, maar schrijf ‘m daarom niet direct af. I’ll show you!

Sisley Mascara

Wat me opviel, nog voor ik de mascara opendraaide, was de veelheid aan verzorgende ingrediënten in dit product. De formule op basis van provitamine B5, maakt de wimpers dag na dag dikker, sterker & langer maakt van aanzet tot uiteinde. Daarnaast zit er een tri-peptide in op basis van vitamine H, die de wimperhaartjes verankert zodat de wimpers minder snel gaan uitvallen. Cool!

Het tweede dat me opviel, was het bijzonder gebogen borsteltje. Normaal gezien gebruik ik mascara’s die een kogelborsteltje hebben, dus dit is toch even wennen voor mij. Het borsteltje is zodanig ontworpen, dat het de vorm van het oog zo goed mogelijk volgt én de wimpers meteen krult. Er zit ook niet te veel product op het borsteltje, zodat het geheel niet gaat klonteren.

Sisley Mascara

Maar de borstel, textuur en formule mogen nu nog zo goed zijn als ze willen, als het op’t oog tegenvalt, ben je er niets mee natuurlijk. Maar kijk wat het doet met m’n wimpers .. WAUW!

Sisley Mascara

Just look at it. Mijn wimpers zijn écht va-va-voom! Collega’s dachten op een gegeven moment zelfs dat ik wimperextentions had laten plaatsen toen ik voor’t eerst met deze mascara ging werken. M’n wimpers voelen nog steeds flexibel aan zonder dat de mascara gaat klonteren, brokkelen of uitlopen. Aan het einde van de dag heb ik trouwens geen last van het panda-syndroom.

Sisley Mascara

Intussen heb ik ook al de bruine variant van de mascara aangeschaft – wat wel een beetje een zoektocht bleek te zijn – en heb ik vrede genomen met de prijs. Je betaalt toch ook iets meer voor een goede foundation? En eerlijk? Die drie-maanden-regel lapte ik al sinds m’n Benefit-periode aan m’n laars. Deze gebruik ik dus ook mooi tot ‘ie op is!

De producten van Sisley zijn te koop bij de luxeparfumerie. Deze mascara bestaat in drie varianten (deep black, deep blue & deep brown) en kost €47,00 per stuk. Onverwacht verheven tot ‘holy grail’-status, sorry Benefit ..

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Sisley ‘So Curl’ Mascara

  1. Amai, dat klinkt wel heel goed! Ik verdrink hier bijna in de mascara’s maar ik vind het altijd leuk om te weten wat de favoriete mascara van mensen is. Eentje om te onthouden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *