Body- & Skincare

SELF: Bring out your inner beauty

Natuurlijke, Belgische merken hebben altijd al een streepje voor gehad op het vlak van beautyliefde. Denk maar aan JYB & Rainpharma, twee merken die je tot op heden steevast in mijn beautyroutine terugvindt. Daar is sinds enkele weken een derde bijgekomen: SELF! Natuurlijk, diervriendelijk en luxueus op de koop toe!

Rewind naar de press days FW16, waar ik Isabelle Ulenaers leerde kennen. In een vorig leven succesvol klinisch psychologe, maar intussen girlboss van haar eigen huidverzorgingslabel SELF. De zoveelste teleurstellende zoektocht in de wereld van de ‘zogenaamde’ natuurlijke producten zette haar aan het heft in eigen hand te nemen. Doel van dit alles: zelf een 100% natuurlijke verzorgingslijn creëren, die wél doet wat het belooft.

SELF

Fast Forward opnieuw naar het heden, waar ik elke avond trouw een van de producten uit de gezichtsverzorgingslijn op mijn velletje smeer. De ‘All Night Starlight’ nachtcrème is een lichte, maar ontzettend voedende nachtverzorging. Ik was eerst wat weigerachtig omwille van z’n rijke formule, maar na het effectief eens op te smeren, was ik direct hooked.

SELF

De producten, waaronder deze nachtcrème, van Self – verwijzend naar ‘trouw aan je ware zelf’ – bevatten onder andere kokosolie, macadamia, arganolie en sheaboter en zijn vrij van parabenen, artificieel parfum & andere chemische rommel. Deze ingrediënten hebben slechts één doel: jouw huid hydrateren! Bring out that inner beauty!

SELF

Een merk waar ik gerust meer van wil ontdekken. Intussen heb ik gezien dat ze sinds kort een Travel Set verkoopt, zodat je de bestsellers van het merk naar hartelust eens kan

De producten van SELF zijn online verkrijgbaar, maar ook in exclusieve verkooppunten die Isabelle zelf. De ‘All Night Starlight’ Nachtcrème kost €58,85.

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “SELF: Bring out your inner beauty

  1. Die travelset klinkt wel interessant! Het merk was mij al opgevallen omwille van de leuke verpakkingen, maar dat zegt niet altijd alles over de werking van het product 😀 (must stop falling for pretty packaging!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *