Personal

Secret Project Reveal: the word is out ..

The word is out, mijn ‘geheime’ projectje ziet het levenslicht. Al enkele weken ben ik achter de schermen bezig met een leuke travel blog, waarop wij al onze reisavonturen met jullie willen delen. Niet zo zeer als een vervaning voor Essential Honesty – want ik blijf ook hier vrolijk verderbloggen – maar meer als een aanvulling. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik mijn travel-ei’tje steeds moeilijker kwijt kon op Essential Honesty, vandaar het idee voor deze nieuwe blog.

Highlighters

Intussen staan er al heel wat artikelen online – tips, tricks, reisverslagen & foto’s – en ingepland, zodat we jullie misschien kunnen helpen bij het plannen van jullie eigen reis?

Jullie kunnen mij alvast een duwtje in de rug geven, door de facebookpagina te liken van ‘My Out Of Office Blog’, de naam van mijn nieuwe blog-kindje!

Alvast bedankt!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *