Body- & Skincare

Science of Skins’ Solution For Scars

Héél veel s’en in deze titel, maar the chronicle of the acné-skin continues once again.. Hoewel mijn hormonale acne sinds mijn pil-switch heel wat beter onder controle is dan vroeger, heb ik de laatste maanden weer steeds meer last van littekentjes in mijn gezicht. Misschien ligt het aan de kleur van mijn huid in de winter en het begin van de lente, maar goed: ’t is geen prettig gezicht én het maakt me onzeker.

Gelukkig zijn er merken die écht een verschil willen maken op zo’n vlak, en Science of Skin is daar eentje van. Na mijn relaas over hormonale acné te hebben gelezen, stelden ze mij voor om eens de ‘Solution for Scars’ uit te proberen en te kijken of het iets voor me kon betekenen. Zo gezegd, zo gedaan.

Solution for Scars

Het duurde wel even voor ik aan de slag ging met dit product. Zoals jullie intussen wel al weten ga ik regelmatig op reis, en de combinatie ‘brightening cream’ en zonlicht is niet echt bevorderlijk voor de conditie van je huid. Ik heb deze dus gebruikt ná mijn reis naar Parijs en al-tijd in combinatie met zonnebescherming. Doe dat dus alsjeblief ook. Afgesproken?

Al is het in dit geval niet echt nodig. Solutions for Scars’ krachtige formule bevat een natuurlijk, actief groene thee-extract, die het herstel van de huid bevorderen en het ontstaan van littekens vermindert op een natuurlijke manier. Je kan de crème trouwens gebruiken voor allerlei littekens. Operatie-littekens, littekens door snij- & schaafwonden, acné, ..

Solution for Scars

Volledig weggaan gaan de littekentjes met dit product dus nooit, maar ze worden véél minder zichtbaar én nieuwe littekentjes door acné worden quasi direct hersteld, waardoor ze ook steeds minder gaan opvallen. Echt gek! En dat zelfs op een bleke huid als die van mij.

Solution for Scars

Het duurde een drietal weken voor ik echt resultaat begon te zien in de spiegel. Geduld is dus een schone deugd, maar nu ik weer even gestopt ben met de crème – ik vertrok naar Italië, en gebruik liever dit soort producten niet in de zon – blijven de effecten duidelijk zichtbaar. Happy panda over here!

De Solution for Scars kan je momenteel bestellen via de webshop www.onlinecare.eu voor €26,33. Voorts zijn de producten ook opgenomen in de databank van de apothekers. Dit betekent dat je in iedere apotheek kan langsgaan en deze ter plekke kanbestellen.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *