Massage-olie, Romano Sandee

Romano Sandee ontspannende massageoliënRomano Sandee ontspannende massageoliën

Wie onder jullie komt wel eens thuis als een wervelwind? Ik heb het regelmatig. Een dag loopt bij mij soms niet helemaal zoals ik het wilde, waardoor ik vaak thuiskom met pijn in m’n hoofd, nek, schouders of rug en snak naar een beetje RUST! Ik ben helaas niet echt de meest makkelijke persoon als het op ‘stress-reduction’ aankomt, maar ik doe toch altijd een poging. Wanneer ik zo’n dag achter de rug heb, doe ik meestal één van deze drie dingen: douchen, een geurkaars aanzetten met een filmpje OF sinds kort, mezelf eens lekker verwennen met een heerlijke bodylotion of massageolie.

P1020253

Dit laatste doe ik de laatste tijd regelmatig, omdat ik op deze website enkele handige manieren ontdekte om m’n nek wat te gaan masseren. Het vergt wel wat oefening, dat wel, maar op termijn doet het wél verschrikkelijk veel deugd.Om deze massage goed uit te oefenen heb je wel wat massageolie nodig. Op dit moment gebruik ik daar het liefst de Romano Sandee ontspannende massageoliën voor, omdat deze ook niet té vettig zijn. Ik stel jullie de twee varianten voor, die ik hiervoor het vaakst gebruik.

Romano Sandee The Ultimate Summermix massageolie

Mijn favoriete geur uit de massageolie-collectie van Romano Sandee is ‘The Ultimate Summermix’. Zoals de naam al aangeeft, doet hij me ontzettend hard denken aan een zalige zomerdag. Hoe kan het ook anders, want in de olie vinden we verschillende citrusgeuren en een vleugje spar terug.

P1020249

Gelukkig nam ik deze foto’s op voorhand, want intussen is dit flesje zo goed als leeg (sadface). Deze gebruik ik zowel voor m’n nek als voor een ‘zomaar’ momentje. Daarvoor is de olie qua geur licht genoeg.

P1020248

Deze massageolie is te koop voor €4,35 op de webshop van Romano Sandee.

Romano Sandee Spierklacht massageolie

Een olie dan dan weer specifiek en doelgericht een probleem gaat aanpakken, is de ‘Spierklacht’-variant. Deze olie bevat verschillende etherische oliën (marjolein, ylang ylang, lavendel en sinaasappel) die bekend staan om hun helende en ontspannende werking bij spierklachten.

P1020250

Ik ben de laatste tijd helemaal into-etherische oliën (zowel voor op het lichaam, als voor het gezicht) en ben er werkelijk van overtuigd dat deze olie er mede voor zorgt dat mijn nek steeds minder vast gaat zitten. De combinatie van de massage én de olie doet wonderen voor m’n nek, en bijgevolg voor m’n humeur.

P1020251

Deze massageolie is te koop voor €4,25 op de webshop van Romano Sandee.

Welke massageolie gebruik jij het liefst? Of ga jij regelmatig langs voor een massage?

Groetjes,

LauraWie onder jullie komt wel eens thuis als een wervelwind? Ik heb het regelmatig. Een dag loopt bij mij soms niet helemaal zoals ik het wilde, waardoor ik vaak thuiskom met pijn in m’n hoofd, nek, schouders of rug en snak naar een beetje RUST! Ik ben helaas niet echt de meest makkelijke persoon als het op ‘stress-reduction’ aankomt, maar ik doe toch altijd een poging. Wanneer ik zo’n dag achter de rug heb, doe ik meestal één van deze drie dingen: douchen, een geurkaars aanzetten met een filmpje OF sinds kort, mezelf eens lekker verwennen met een heerlijke bodylotion of massageolie.

P1020253

Dit laatste doe ik de laatste tijd regelmatig, omdat ik op deze website enkele handige manieren ontdekte om m’n nek wat te gaan masseren. Het vergt wel wat oefening, dat wel, maar op termijn doet het wél verschrikkelijk veel deugd.Om deze massage goed uit te oefenen heb je wel wat massageolie nodig. Op dit moment gebruik ik daar het liefst de Romano Sandee ontspannende massageoliën voor, omdat deze ook niet té vettig zijn. Ik stel jullie de twee varianten voor, die ik hiervoor het vaakst gebruik.

Romano Sandee The Ultimate Summermix massageolie

Mijn favoriete geur uit de massageolie-collectie van Romano Sandee is ‘The Ultimate Summermix’. Zoals de naam al aangeeft, doet hij me ontzettend hard denken aan een zalige zomerdag. Hoe kan het ook anders, want in de olie vinden we verschillende citrusgeuren en een vleugje spar terug.

P1020249

Gelukkig nam ik deze foto’s op voorhand, want intussen is dit flesje zo goed als leeg (sadface). Deze gebruik ik zowel voor m’n nek als voor een ‘zomaar’ momentje. Daarvoor is de olie qua geur licht genoeg.

P1020248

Deze massageolie is te koop voor €4,35 op de webshop van Romano Sandee.

Romano Sandee Spierklacht massageolie

Een olie dan dan weer specifiek en doelgericht een probleem gaat aanpakken, is de ‘Spierklacht’-variant. Deze olie bevat verschillende etherische oliën (marjolein, ylang ylang, lavendel en sinaasappel) die bekend staan om hun helende en ontspannende werking bij spierklachten.

P1020250

Ik ben de laatste tijd helemaal into-etherische oliën (zowel voor op het lichaam, als voor het gezicht) en ben er werkelijk van overtuigd dat deze olie er mede voor zorgt dat mijn nek steeds minder vast gaat zitten. De combinatie van de massage én de olie doet wonderen voor m’n nek, en bijgevolg voor m’n humeur.

P1020251

Deze massageolie is te koop voor €4,25 op de webshop van Romano Sandee.

Welke massageolie gebruik jij het liefst? Of ga jij regelmatig langs voor een massage?

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Romano Sandee ontspannende massageoliënRomano Sandee ontspannende massageoliën

  1. Hij klinkt heel fijn! Ik heb de afgelopen week erg veel last gehad van hoofdpijn (migraine-achtige hoofdpijn) en nu ik zo voel zit mijn nek ook vast dus misschien moet ik mijn nek ook maar weer eens gaan masseren 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *