Rituals

Rituals Lotus Shimmer Body CreamRituals Lotus Shimmer Body Cream

Begin April kwam de nieuwe limited edition collectie ‘Flowers Of India’ in de rekken bij Rituals. Ik kon mijn nieuwsgierigheid toen al niet bedwingen en kwam met de ‘Flower Shower’ thuis, die nu al voor de helft leeg is. Ondertussen testte naast deze subtiel geurende shower foam ook de Lotus Shimmer Body Cream uit dezelfde geurlijn uit, waar ik jullie graag even aan voorstel!

DSC_2142

De Lotus Shimmer Body Cream is een rijke, romige crème die mijn huid instant zacht maakt en daarbovenop goed uitsmeert. De natuurlijke ingrediënten Witte Lotus & Bergamot zorgen voor een heerlijk frisse geur. Alsof dat nog niet genoeg was, zit er in de body cream glitters!

DSC_2145

Hoewel de shimmertjes subtiel zijn, zijn het er best veel, waardoor het effect ergens subtiel is maar toch aanwezig. Prachtig voor op je decolleté, je benen, of gewoon je hele lichaam. Wanneer je beweegt in het zonlicht zie je de shimmertjes glinsteren. Het geeft zo’n twilight-sparkle effect! Ideaal voor onder een zomerkleedje of iets in die aard!

DSC_2162

De Rituals Lotus Shimmer kost €16 (200ml) en is te koop bij alle Rituals filialen. Het is een limited edition, dus het kan zijn dat niet elk filiaal het heeft, maar dan kan je nog steeds terecht bij hun online shop!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Rituals Lotus Shimmer Body CreamRituals Lotus Shimmer Body Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *