Style

Rituals ‘Black Private Collection’

Toen de ‘Black Private Collection’ van Rituals gelanceerd werd, wist ik direct dat het grote liefde zou zijn tussen mij en deze nieuwe geurkaarsen. Met donkere, kruidige geuren doe je mij altijd een plezier, en omdat de Rituals Geurkaarsen altijd van zéér goede kwaliteit zijn, was het een kwestie van tijd voor ik er eentje in huis haalde. Of toch niet?

Black Private Collection

Elke keer stond ik in de winkel te staren naar en te snuffelen aan deze kaarsen. Keuzestress.. Neem ik de kruidige ‘Incense’, of toch eerder ‘Black Oudh’ ? Of maak ik het toch een beetje zoeter met ‘Woody Vanilla’ ? HELP?! Vorige week liep ik echter deze collection set tegen het lijf, waar ze alle vier in mini-size inzaten. PROBLEM SOLVED!

Qua vormgeving heeft Rituals zich echt weer overtroffen. De doos waarin ze inzitten is ZO kwalitatief goed, dat gewoon elke kaarsenliefhebber smelt wanneer ze dit onder de kerstboom vinden. En oh, die geur wanneer je ‘m opent .. Heerlijk!

Black Private Collection

In deze doos zitten de vier ‘Black Private Collection’-kaarsen mooi bij elkaar. Ongeveer 1/5 van de grootte van een full size kaars, en ik liet me wijsmaken dat ze tussen de 10-15u branden als je ze verstandig (en dus niet uren na elkaar, want deze geuren zijn écht intens) laat branden.

Black Private Collection

Even een opsomming:

  • Black Oudh: “The deep oriental notes of Oudh combine beautifully with rich spices and powdery patchouli, creating a perfume with a distinctive character. Let the mysterious layers of this exclusive fragrance whisper to your soul and put your mind at ease”
  • Incense: “Oriental spices wrap themselves around the seductive facets of incense and slowly descend on a sweet base of smooth sandalwood and golden amber. A rich and precious perfume permeates the air and fills your home with embracing warmth”
  • Woody Vanilla: “An elusive and refined fragrance composed of beautiful orchid notes that evolve into an intense oriental vanilla heart. A touch of warm spices, distinguished woody smoky accents and softness of sandalwood make this perfume an unforgettable experience”
  • Holy Smoke: “A warm and familiar fragrance reminiscent of dry wood hissing and cracklinh in an open fire on a crisp fall evening. Dark leathery accords combined with smoky woods are pleasantly subdued by a touch of floral notes and precious musk”

Black Private Collection

Mijn favorieten zijn, als ik écht zou moeten kiezen, toch wel ‘Inscence’ & ‘Black Oudh’. Deze twee geuren zijn het meest uitgesproken én toch een beetje ‘exclusiever’. Niet dat dat bij de keuze van een geurkaars voor mij een rol speelt, maar eens een ‘not your average scent’ loslaten in de huiskamer is toch ook eens leuk, toch?

Voor deze Black Private Collection Set heb ik evenveel betaald als één full size kaars, namelijk €27,50. Een koopje als je ‘t mij vraagt! Je koopt de set in de Rituals winkel, of via deze link online!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Rituals ‘Black Private Collection’

  1. Ahh mijn laatste twee geurkaarsen van rituals zijn net op (ik stak ze tegelijk aan voor de ultieme geurbeleving, maar voor de duurzaamheid doet dat natuurlijk weinig goeds ?). Deze klinken heerlijk, ik ga de winkel eens gaan plunderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *