Make-up

Rimmel, ‘the only 1’ lipstics

‘There can be only one’ riep Christopher Lambert in Highlander 1, 2, 3, … 7 (?!) uit volle borst, maar sinds begin 2017 riep Rimmel z’n eigen lipsticks uit als ‘the only 1’. Gewaagd, dat zeker, maar ongezien voor een drogisterijmerk. Meestal zijn het high-end merken die met zo’n claims op de proppen komen, maar dat maakte deze statement van Rimmel des te interessanter!

Rimmel The Only One

Goed, wat bedoelt Rimmel hier eigenlijk mee? Wel, met ‘The Only 1’ wilden ze eigenlijk een lipstick creëren die een beautyliefhebber eigenlijk alles te bieden heeft. Alles! Gaande van kleur, comfort, hydratatie tot een mega-lange houdbaarheid. Geïntrigeerd!

Ik probeerde drie kleuren uit, die helemaal uit m’n comfort-zone vallen. Enkel ‘It’s a Keeper’ is te vergelijken met de kleuren die ik normaliter draag, maar ‘cheeky coral’ & ‘listen up’ zijn echt kleuren die ik zelden tot nooit draag.

Rimmel The Only One

Wanneer ik ze opende, was ik in eerste zin een beetje teleurgesteld over de vorm van deze lipsticks. Ik heb graag een puntje, omdat ik dat nu eenmaal fijner vind werken. Mijn bovenlip is niet zo volumineus, dus met een puntje kan ik toch iets preciezer werken. Het is een beetje zoeken, maar met een tissue bij de hand, breng ik ze feilloos aan!

Rimmel The Only One

En wow .. Wat een geweldige lipsticks! De romige textuur in combinatie met zo’n intens pigment is echt ongezien voor een drogisterij-merk. Kijk maar eens naar de swatches! Zo blijven ze trouwens gedurende een uur of drie, ongeacht of ik iets eet of drink. Daarna is er nog uren lang een matte, iets lichtere variant van de lipstick op je lippen zichtbaar.

Rimmel The Only One

Even tonen hoe ze er op m’n lippen uitzien. En euh, sorry dat ik niet zo enthousiast lijk op foto’s. Dit omdat als ik écht lach, je m’n bovenlip amper ziet. Heb je wellicht al op andere foto’s opgemerkt, en na een tip van een fellow-blogger, probeer ik ‘t maar zo!

Rimmel The Only One

It’s a Keeper

Rimmel The Only One
Cheeky Coral

Rimmel The Only One
Listen up

Koraal zal NOOIT m’n kleur zijn, I know, maar toch vind ik de kleur meevallen. Gek genoeg vind ik ‘Listen Up’ de leukste kleur van de drie, hoewel ik ‘m op’t eerste zicht nooit gekozen zou hebben. ‘It’s a Keeper’ is dan weer een kleurtje die ik dagelijks zou dragen.

De Rimmel ‘The Only 1 Lipsticks’ zijn te koop bij de drogisterij, en kost per stuk €11,99! Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Rimmel, ‘the only 1’ lipstics

  1. Listen up staat je heel erg goed! Ik heb overlaatst een Rimmel lipstick in mijn handen en ik vond het echt zooo geweldig. Maar hij leek teveel op een die ik al had dus ik nam hem niet mee. Heb ik wel een beetje spijt van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *