REN

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Een merk waar ik al jaren benieuwd naar was, was REN Skincare. Giga-curiositeit dus! Als je het dan nog eens per toeval via een Birchbox op je deurmat komt vallen, ga ik in een soort van instant-test-modus-roes het product zo snel mogelijk gaan proberen. Product van dienst was het REN Glycolactic Radiance Renewal Mask, een maskertje dat een beetje een cultstatus geniet in de modellenwerld!

REN Radiance Renewal Mask

Waarom? Wel, de kwaliteiten van dit masker zouden niet van de minste zijn! Het masker zou de teint moeten verhelderen en je als het ware een nieuwe huid geven. Hoe dan? Via heel wat natuurlijke fruitzuren, AHA’s & papaïne! Exfoliatie én cel-reactivatie ineen dus, dus wat er beweerd wordt zou wel eens juist kunnen zijn!

Aanbrengen, een halfuurtje rondlopen en dan eens kijken wat dat geeft! Door de fruitzuren tintelt het masker een klein beetje op m’n droge plekjes, maar niet om te zeggen dat het brandt ofzo. Maar goed, als je een gevoelige huid hebt moet je zo ver mogelijk uit de buurt van AHA’s en zuren blijven denk ik zo .. Na dat halfuurtje zag m’n huid er merkbaar stralender uit! Gek eigenlijk hoe dof m’n huid wordt in de winter. Dit masker brengt direct een soort van ‘glow’ terug! Achteraf goed hydrateren, en klaar is kees!

REN Radiance Renewal Mask

Een staaltje als deze voldoende om te testen? Ja! Want dit masker is echt ultra-zuinig in gebruik. Met twee grote erwtjes heb ik voldoende om héél m’n gezicht in te smeren. Het masker blijft oranje als je ‘m opsmeert, dus je loopt wel eventjes rond als een oranje monstertje! Grappig, das zeker da!

REN Radiance Renewal Mask

Een echte rebuy is het echter niet geworden! Hoewel ik super tevreden ben over de resultaten van het masker, vind ik het masker té duur om regelmatig te gebruiken. Zesenveertig euro voor een masker? Enkel Glamglow heeft me zo ver gedreven in der tijd. Om het glow-effect toch een beetje te kunnen behouden, gebruik ik nu regelmatig de Etat Pur Citric Acid! Niet zo krachtig, maar wel stukken goedkoper.

Zelf benieuwd naar de REN Glycolactic Radiance Renewal Mask? Voor 50 ml betaal je € 46,80 bij Cosmeticary!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

  1. Het klinkt goed, maar het feit dat je geen 46 EUR ofzo voor wilt betalen wilt zeggen dat het nét niet goed genoeg is! 😀 Die Birchbox éh.. Ik ben echt veel te lui om een Creditcard aan te schaffen en ik beklaag het me elke maand opnieuw!

  2. Ik ben ook al een tijdje aan het kijken naar een masker van Ren op Birchbox. Ze zijn inderdaad duur, maar met mijn punten die ik nog heb van Birhcbox vind ik dat niet zo erg 😀 Ik zou wel een ander willen proberen, maar ik twijfel toch nog of het iets voor mijn huid is 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *