Body- & Skincare

Rainpharma x Think Pink

Oktober staat al enkele jaren in het teken van kanker-awareness. Wereldkankerdag valt dan ook in oktober, en gedurende de volledige maand worden er heel wat acties opgezet om wat extra aandacht te besteden. Borstkanker is helaas nog steeds dé grote ‘killer’ bij vrouwen tussen de 35 en de 65 jaar oud, dus dat er heel wat merken de handen in elkaar slaan met Think Pink – de organisatie die zich inzet voor wat meer awareness, begeleiding & screening – is zeker niet vreemd. Ook Rainpharma draagt dit jaar weer zijn steentje bij.

Samen zetten ze een actie op poten waarvan de opbrengst van de verkoop van de ‘exceptional hand & nail cream’ integraal naar Think-Pink gaat. Een direct effect, maar ook met een visie op de toekomst. Onrechtstreeks wordt ook meer aandacht gevraagd voor het gebruik van natuurlijke middelen voor de huid. Want, het gebruik van chemicaliën op je huid is ook niet bepaald gezond te noemen. Steeds meer mensen krijgen irritaties bij het gebruiken van niet-natuurlijke producten, dus ergens is het logisch dat deze twee hand in hand gaan.

Rainpharma x Think Pink

Een handcrème is misschien niet zo heel spannend, ware het niet dat Rainpharma er weer zijn stempel op heeft weten te drukken. Deze voedt, beschermt, kalmeert én egaliseert. Plus, de natuurlijke ingrediënten én zuiverende essentiële oliën zorgen weer voor een heerlijke geurencocktail: frisse citrus met een kruidige ondertoon.

Een extract uit wildgroeiende madeliefjes ondersteunt een gelijkmatige huidskleur en vermindert oppervlakkige ouderdomsvlekken. Extracten uit rode biet voorkomen uitdroging door de barrièrefuctie van de huid te ondersteunen en zorgen zo voor meer soepelheid en elasticiteit. De poria cocos paddenstoel en extracten uit riet zijn rustgevend en verzachten irritaties. Organische calendula olie, arnica olie, tarwekiemolie en teunisbloemolie voeden de huid en zijn de ultieme bondgenoot in de strijd tegen winterhanden. Ze vormen een schild tegen agressies van buitenaf en beschermen droge, breekbare nagels.

Rainpharma x Think Pink

Een heel technische fiche, I know, maar neem het van mij aan dat dit een van de betere handcrèmes op de markt is. Ik gebruik al jaar en dag hun Hand Balm – er staat al jaren een flesje bij ons aan de watersteen – en met héél véél liefde gebruik ik deze Hand & Nail Cream nu op het werk.

Wil je zelf trouwens de producten van Rainpharma ontdekken? Dat kan! Via Goed Gevoel kan je deze maand een volledige skincare routine in huis halen, van A(dvanced Precleanser) tot F(aithfull Face Guard) ! Thank me later!

Deze crème werd op 24/09 gelanceerd, en kost €19,50. De opbrengst van dit product gaan integraal naar Think Pink & de strijd tegen borstkanker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *