gezichtsreiniging, gezichtsscrub, Invitations, Personal, Rain Pharma, Roodheid, skincare, Wellness

Rainpharma Skin treatment & Microdermabrasie

Microdermawallawhat? Ja, oké, ik kan het intussen zelf pas enkele dagen correct uitspreken, maar het gaat hier wel degelijk over een microdermabrasie. Benieuwd? Nog eventjes geduld, want dit is slechts een inleiding hé 😉 hihi! Een tijdje terug kon je lezen dat ik langsgeweest ben bij Rainpharma. Tijdens mijn bezoek kreeg ik een schoonheidsbehandeling. Die kwam als geroepen, want de laatste dagen loop ik soms stokstijf van de stress, dus een behandeling is voor het ideale moment om eens tot rust te komen. Laat maar komen!

Jullie  weten intussen dat Rainpharma voluit voor een holistische benadering gaat. Kwaliteit en klantenservice staan met stip bovenaan hun prioriteitenlijstje. De eerste stap is dan ook.. Kennis maken! Zij willen je immers zo goed mogelijk kunnen verderhelpen, want bij een miskoop/slechte behandeling is niemand gelukkig. Dit doen ze aan de hand van en vragenlijst.

Hihi
Hihi

Weet je nog, die piramide van skincare? Wel, aan de hand van je antwoorden kunnen zij voor jou een zo goed mogelijk programma opstellen, zowel vanbinnen als van buiten. Rook je? Last van slaaptekort of stress? Eet je voldoende groenten & fruit? Ja, dat speelt allemaal mee!

Toen ik de vragenlijst ingevuld had werd alles tot in detail besproken. Niet enkel het waarom van de vraag, maar ook verduidelijking bij mijn antwoorden. Ik wist bijvoorbeeld zelf al dat weinig slaap zorgt voor kringen rond de ogen, maar bijvoorbeeld niet dat je huid eiwitten nodig heeft om in vorm te blijven. Erg leerrijk! Uit mijn vragenlijst bleek dat de grootste pijnpunten m’n grove poriën en T-zone waren. Om dit probleem aan te pakken werd mij een Rainpharmabehandeling voorgesteld met een microdermabrasie (eindelijk, jullie geduld wordt beloond!). Het is eigenlijk niets anders dan een soort peeling waar je huid wordt gepolijst met kleine diamantschijfjes. Hierdoor wordt de bovenste laag van je huid weggepeeld. Geen experiment is mij te extreem, maar hoewel het verschrikkelijk pijnlijk klinkt, is het eigenlijk best aangenaam. Vergelijk het met een stofzuiger en een gezichtsborstel type-clarisonic/visapure. Niets pijnlijks aan!

Deze nam ik met mijn iPhone, dus sorry voor de kwaliteit..
Deze nam ik met mijn iPhone, dus sorry voor de kwaliteit..

De behandeling bestond uit een uurtje genieten van het volledige Rainpharma-programma (klik  hier mocht je vergeten zijn wat dat inhield). Eerst werd mijn huid schoongemaakt met de pre cleanser en daarna met de ‘stap 3’-cleanser. Daarna volgde de microdermabrasie om mijn huid te peelen. Om m’n huid terug oké te krijgen na het peelen, maakte ik kennis met het Deep Cleansing Masker gedurende een klein kwartiertje. Tijdens het inwerken, kreeg ik een geweldig rustgevende nek- en schoudermassage. Zo rustgevend dat ik nét niet in slaap ben gevallen. Unicum, want meestal ben ik toch altijd een beetje stressy bij zo’n dingen. Tenslotte werd mijn huid in topconditie gebracht met het serum, de tonic en de gentle fluïde.

P1010128

Mijn huid zag er achteraf tiptop uit! De roodheid van mijn puistjes was zo goed als verdwenen (de puistjes zelf waren de dag nadien trouwens één voor één weg!) en m’n porieen zijn heel wat minder zichtbaar geworden! Ik had nadien ook geen last van roodheid of irritaties. Alleen was het wat wennen aan de rijke dagcrème waarmee de behandeling afgesloten werd, maar mijn huid straalde! Deze keer zonder make-up, en dat is een unicum!

Rain Pharma Laura

Ik ga so-wi-so terug! Al is het maar om mijn huid af en toe eens een boost te geven. Ook jij kan genieten van een behandeling, of je kan er iemand eentje cadeau doen! Meer info over locatie, prijzen en pakketjes vind je hier.

P1010135

Ik ben de producten nu al eventjes aan het testen, en ik begin echt al een verbetering te zien in mijn huidtextuur. Poriën worden stilaan kleiner en ook m’n huid wordt matter. Van m’n ancé ben ik nog steeds niet verlost, maar daar wordt achter de schermen druk aan gewerkt. Damn you hormones!. Jullie wisten al dat ik fan was, maar dit is echt geweldig!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Rainpharma Skin treatment & Microdermabrasie

 1. Zaaaaalig is het he 😀 Ik heb dezelfde dingen als jou aangegeven, en dan dat ik voornamelijk last had van m’n grove poriën. Ik ga ook zeker nog terug, het heeft echt wonderen gedaan voor m’n poriën én voor m’n sproetjes.

  1. Ik ga ook zeker nog terug! Ik heb bijna geen enkel puistje meer (enkel de hormonale, humhum..).
   Moet eens laten weten wanneer je gaat hé! Kunnen dan eens een blogmiddag doen ^^
   In Belgie bestaat dat precies nog niet :p

 2. Precies een grote Rainpharma fan hé? Ik las er al iets over toen een vriendin van me een Deautybox kreeg, maar zij kreeg uitslag van haar dagcrème en heeft ze weggegeven. Hopelijk doen de producten meer voor jou dan voor haar. De behandeling ziet er alvast heerlijk uit!

  Groetjes, Jessica

 3. Hmmm… ik zie meer en meer verschijnen van RainPharma en wil ook wel graag eens die microdermabrasie laten doen. Ik heb dus ook exact zelfde ‘problemen’ zoals acne ‘vooral die vervloekte hormonale’ en grove poriën…
  Ik zou het graag eens willen laten doen daar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *